Filip & Company a asistat Ministerul Finanţelor în prima emisiune de obligaţiuni verzi Samurai pe piaţa de capital din Japonia

A.D.
Comunicate de presă / 14 octombrie

Sursa foro: Filip & Company

Sursa foro: Filip & Company

Filip & Company anunţă că a acordat asistenţă Ministerului Finanţelor Publice, alături de casa de avocatură Anderson Mori & Tomotsune , în prima emisiune de obligaţiuni verzi Samurai pe piaţa de capital din Japonia, în valoare totală de 33 miliarde yeni japonezi.

Potrivit unui comunicat, misiunea a fost realizată în trei tranşe, din care 22 miliarde yeni japonezi cu maturitatea de 3 ani, cu un randament de 2,10% pe an, 3,6 miliarde yeni japonezi cu maturitatea de 5 ani, cu un randament de 2,63% respectiv 7,4 miliarde yeni japonezi cu maturitatea de 7 ani şi un randament de 3,14%.

"Această premieră reprezintă un pas important în diversificarea surselor de finanţare pentru România pe pieţele internaţionale, deschizând noi oportunităţi în relaţia cu investitorii asiatici.

În acelaşi timp, faptul că emisiunea este dedicată obligaţiunilor verzi subliniază angajamentul ţării de a finanţa proiecte sustenabile, orientate spre reducerea emisiilor de carbon, protecţia biodiversităţii şi dezvoltarea resurselor regenerabile. Suntem bucurosi să fim parte din această iniţiativă inovatoare, care nu doar că susţine obiectivele financiare ale României, dar contribuie activ la lupta globală împotriva schimbărilor climatice. Această emisiune pe piaţa japoneză deschide noi căi de colaborare şi consolidează reputaţia ţării noastre. Ne face plăcere să ne implicăm în proiecte de o asemenea anvergură alături de Ministerul Finanţelor Publice", a declarat Monica Stătescu partener Filip & Company.

Filip & Company are una dintre cele mai dinamice practici de Finanţări şi Pieţe de Capital din România. Echipa de avocaţi include specialişti cu un palmares bogat dobândit în cadrul unor tranzacţii complexe desfăşurate atât pe plan intern, cât şi internaţional.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9744
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5501
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2933
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9421
Gram de aur (XAU)Gram de aur388.9505

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb