Firea, citată la Parchetul General, în dosarul violenţelor

V.D.
Politică / 3 septembrie 2018

Gabriela Firea

Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a fost citată, pentru mâine, la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pentru audieri în dosarul privind violenţele de la protestul din 10 august din Piaţa Victoriei.

Gabriela Firea ar urma să fie audiată în calitate de martor.

La Parchetul General au fost audiaţi în acest dosar şi viceprimarul Aurelian Bădulescu şi prefectul Capitalei Speranţa Cliseru.

În urma violenţelor din Piaţa Victoriei, la Parchetul General au fost depuse peste 760 de plângeri împotriva Jandarmeriei.

Prefectul Capitalei spunea că a semnat ordinul de intervenţie în forţă a jandarmilor la mitingul din Piaţa Victoriei din 10 august după miezul nopţii, adică după momentul intervenţiei forţelor de ordine. Ea consideră că nu are importanţă ora semnării acestui document, pentru că jandarmii, atunci când sunt "atacaţi", au dreptul să acţioneze şi fără acel ordin. Afirmaţiile prefectului se contrazic cu cele ale reprezentanţilor Jandarmeriei, dar şi cu cele ale ministrului Carmen Dan, care spuneau că ordinul a fost semnat în jurul orei 20.00, pentru ca jandarmii să evacueze spaţiul din faţa sediului Guvernului, în jurul orei 23.00.

În şedinţa Comitetului Executiv al PSD de sâmbătă de la Neptun, primarul Capitalei, Gabriela Firea, i-a cerut demisia ministrului de Interne Carmen Dan, pe care o acuză că a pasat responsabilitatea asupra prefectului Capitalei pentru intervenţia în forţă a jandarmilor la protestul din 10 august din Piaţa Victoriei. Solicitarea Gabrielei Firea a fost supusă la vot în CEx şi a fost respinsă.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Firea e o fata desteapta. Ea trebuia sa fie prim ministru.

    1. evident, da' marti!

    nu sa dat ordin de evacuare ce inseamna asta orice cetatean orcind are nemultumiri notifica la primarie ca acestia sa ia la cunostinta de asta este notificarea si poate sa protesteze continuu ba comunistilor atentie in orice dosar penal sau civil orice martor . poate deveni ulterior inculpat ba comunistilor nu va mai laudati ca o sa o facem pe firea moldoveanca din bacau linga un sat mic o so facem presedinte sa raspunda mai intii la aceste auduieri preliminarii si dupa aceia se trage o concluzie si vor raspunde adevaratii faptuitori nu cine are clanta mai masre este nevinovat ba comunistilor hoti care ati fost dintotdeauna ...c si golani pe deasupra sugacilor..,mnbnm

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb