FLORIN CÎŢU: "Guvernul care a ieşit din Comitetul Executiv Naţional este unul de păpuşi"

D.I
Politică / 26 ianuarie 2018

Florin Cîţu (Sursa foto: Facebook)

Florin Cîţu (Sursa foto: Facebook)

Într-o conferinţă de presă susţinută astăzi, vicepreşedintele PNL Florin Cîţu a susţinut că este de părere că Guvernul "va continua bineînţeles planul PSD de scoatere a României din UE".

Vicperşedintele PNL a declarat astăzi: "Guvernul pe care îl propun, care a ieşit astăzi din CEx arată clar că nu sunt interesaţi de bunăstarea românilor şi de viitorul României. Sunt interesaţi doar cum se distribuie banii pe perioada următoare, pentru că, dacă ne uităm la acest Guvern, vedem un Guvern de păpuşi şi, dacă vă uitaţi atent, vedeţi şi în spatele fiecărui ministru cine este păpuşarul. (...) De fapt, sunt împărţite domeniile pe baroni PSD şi la o citire atentă veţi vedea că este foarte clar în ce direcţie se vor duce banii în 2018".

Totodată, Cîţu a susţinut că, în 2018, va continua "atacul" PSD asupra sectorului privat.

De asemenea, Cîţu le cere lui Liviu Dragnea şi Liei Olguţa Vasilescu să dea explicaţii cu privire la micşorările de salarii din 2018, în caz contrar românii să le trimită flutraşele de salarii.

În acest sens, acesta a declarat: "(...) Aş vrea şi îi cer public lui Liviu Dragnea să vină să ne spună ce se întâmplă cu salariile medicilor, ce se întâmplă cu impozitele pentru medici. Îi cer public doamnei Olguţa Vasilescu să vină public să ne spună ce se întâmplă cu salariile scăzute ale românilor în 2018, pentru că sunt foarte mulţi români cărora le scad salariile ca urmare a experienţelor fiscale pe care le fac Dragnea, Vâlcov şi compania. Ne spuneau că nu ne scad salariile, il ţineţi minte pe Ionuţ Mişa care a plâns la televizor şi ne-a spus că el este român şi tată, şi nu îşi poate permite să ia o decizie care să taie salariile românilor (...) Cred că toţi aceşti români ar trebui să trimită fluturaşele Liei Olguţa Vasilescu şi lui Liviu Dragnea, cu salariul mai mic, ca aceştia să vadă că ne-au minţit pe toţi. Astăzi nu îi mai vedem ieştind public cu această informaţie".

La finalul conferinţei, Florin Cîţu a precizat:"Va continua bineînţeles planul PSD de scoatere a României din UE. Au reuşit să ne scoată de la Davos, au reuşit să îi facă pe cei de la Uniunea Europeană să se supere şi să fie îngrijoraţi de ceea ce se întâmplă în România şi primim semnale de acolo în fiecare zi. Cred că urmează scenariul pe care Dragnea l-a avut de la început în minte - scoaterea României din UE".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb