Fondatorul Salans, nominalizat la presedintia Curtii Internationale de Arbitraj

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Consultanţă / 11 iunie 2008

Carl F. Salans, fondatorul firmei de avocatura Salans, a fost nominalizat in vederea ocuparii pozitiei de Presedinte al Curtii Internationale de Arbitraj de pe langa Camera Internationala de Comert (ICC) de la Paris, incepand cu 1 iulie si pana la sfarsitul acestui an, cand va fi numit un Presedinte permanent. Nominalizarea sa va fi supusa aprobarii ICC pe data de 13 iunie.

Carl F. Salans a fondat firma Salans, la Paris, in urma cu 30 de ani, impreuna cu Eliane Heilbronn si Jeffrey M. Hertzfeld. Firma are astazi o practica globala de arbitraj recunoscuta international, fiind activa in 20 de birouri din intreaga lume. Sa;ams are o vasta experienta in relatia cu cele mai prestigioase institutii de arbitraj, acoperind o mare varietate de specializari.

Carl F. Salans este specialist in arbitraj international. In ianuarie 2000, a devenit membru iar in ianuarie 2003 a fost numit Vicepresedinte al Curtii Internationale de Arbitraj de pe langa Camera Internationala de Comert. El este de asemenea membru al Asociatiei Franceze de Arbitraj, al Asociatiei Elvetiene de Arbitraj, al Curtii de Arbitraj International din Londra si al Societatii Americane de Drept International. Carl F. Salans este si arbitru supleant la Tribunalul de la Haga in cauza United States - Iran Claims. In plus, a reprezentat si asistat clienti sau a avut calitatea de co-arbitru in tribunale de arbitraj international, intr-o mare varietate de arbitraje comerciale internationale, insitutionale sau ad-hoc, numarul acestora depasind 150 de cazuri.

Continuand traditia, biroul Salans din Bucuresti are, la randul sau, o echipa solida de avocati de arbitraj international si litigii, a caror experienta locala si internationala le permite sa lucreze indeaproape cu clientii pentru a identifica cele mai bune solutii si strategii, in jurisdictiile in care firma Salans este prezenta.

Despre Salans:

Salans este o firma internationala de drept comercial cu 750 de avocati in 20 birouri de pe trei continente: ALMATY, BAKU, BARCELONA, BERLIN, BRATISLAVA, BUCURESTI, BUDAPESTA, ISTANBUL, KIEV, LONDRA, MADRID, MOSCOVA, NEW YORK, PARIS, PRAGA, SHANGHAI, ST. PETERSBURG si VARSOVIA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb