Fondul Proprietatea a finalizat al treilea program de răscumpărare

C.P.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital #Fondul Proprietatea / 25 iulie 2014

Franklin Templeton a anunţat, ieri, finalizarea celui de-al treilea program de răscumpărare, potrivit unui comunicat transmis către BVB.

Administratorul Fondului a achiziţionat 252.858.056 acţiuni ale Fondului (echivalentul a 2,02% din capitalul social vărsat al Fondului) prin achiziţii zilnice pe Bursa de Valori Bucureşti.

Valoarea totală a programului de răscumpărare a fost de 205.460.539,53 lei (excluzând comisioanele de brokeraj şi alte costuri de achiziţie), iar preţul mediu a fost de aproximativ 0,8125 lei per acţiune, potrivit comunicatului.

Administratorul Fondului va solicita aprobarea acţionarilor pentru anularea acţiunilor dobândite în cadrul celui de-al treilea program de răscumpărare la următoarea adunare generală a acţionarilor, mai arată reprezentanţii FT, adăugând: "Administratorul Fondului intenţionează să continue programele de răscumpărare în conformitate cu Declaraţia de Politică Investiţională a Fondului, şi va demara cel de-al patrulea program de răscumpărare aprobat de acţionari în data de 28 aprilie 2014, de îndată ce reducerea de capital aferentă anulării acţiunilor achiziţionate în cadrul celui de-al doilea program de răscumpărare va intra în vigoare".

FP aminteşte că prevederile legale în vigoare impun ca Hotărârile Acţionarilor privind aprobarea modificării Actului Constitutiv ca urmare a reducerii capitalului social trebuie avizate de către Autoritatea de Supraveghere Financiară ("ASF") pentru a intra în vigoare. ASF poate emite decizia doar după expirarea termenului legal de două luni de la publicarea Hotărârii Acţionarilor în Monitorul Oficial, publicare care a avut loc în data de 15 iulie 2014. Astfel, răspunsul ASF cu privire la avizare este în mod rezonabil aşteptat la scurt timp după data de 15 septembrie 2014, potrivit Fondului.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. URA si la GARA cu FP..se desfiinteaza de tot...

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb