FORT, companie de securitate cibernetică parte a Bittnet Group, debutează pe piaţa AeRO a Bursei de la Bucureşti

A.F.
Piaţa de Capital / 17 mai

FORT, companie de securitate cibernetică parte a Bittnet Group, debutează pe piaţa AeRO a Bursei de la Bucureşti

FORT, companie specializată în securitate cibernetică, parte a Bittnet Group, a debutat astăzi, 17 mai, pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti sub simbolul bursier 4RT. Listarea companiei a avut loc după derularea unei majorări de capital social şi a unui plasament privat în urma căruia FORT a atras 1,67 milioane lei. Valoarea capitalizării anticipate a companiei se ridică la aproape 51 milioane lei, conform unui comunicat remis redacţiei.

"Piaţa AeRO continuă să fie un loc potrivit pentru companiile în curs de dezvoltare şi creştere. Piaţa de capital le oferă acces la diverse mecanisme de finanţare şi, în acelaşi timp, vizibilitate şi notorietate. FORT urcă astăzi pe scena companiilor listate şi, prin prezenţa lor la bursă, consolidează sectorul IT&C din piaţa locală de capital.", a declarat Radu Hanga, Preşedintele Bursei de Valori Bucureşti.

"Suntem fericiţi că am început acest nou capitol din viaţa FORT, în calitate de companie publică listată la Bursa de Valori Bucureşti. Listarea acţiunilor FORT pe piaţa AeRO duce către o nouă etapă în dezvoltarea companiei noastre şi ne dorim să folosim cât mai eficient mecanismele de care dispunem pe piaţa de capital pentru a ne finanţa creşterea afacerilor.", a declarat Vladimir Ghiţă, CEO FORT.

Conform comunicatului, fondurile atrase în cadrul plasamentului privat vor fi folosite pentru achiziţionarea şi integrarea de companii cu obiect de activitate similar FORT şi pentru consolidarea parteneriatelor de business, potrivit Memorandumului de listare. Conform reprezentanţilor companiei, FORT a folosit deja, în primul trimestru 2024, o parte din finanţarea atrasă pentru extinderea echipei de vânzări şi derularea unor campanii de promovare. De asemenea, compania ia în calcul să investească în deschiderea de puncte de lucru în SUA, Asia de Sud Est, Europa de Vest, şi pentru dezvoltarea de soluţii inovative bazate pe tehnologii noi.

Plasamentul privat şi listarea acţiunilor FORT pe piaţa AeRO au fost realizate cu sprijinul TradeVille. La oferta de vânzare de acţiuni, derulată în noiembrie - decembrie 2023, au participat un număr de 33 investitori, dintre care doi investitori calificaţi şi 31 de investitori de retail. În urma derulării plasamentului, compania a emis 33.527 acţiuni, cu o valoare nominală individuală de 0,1 lei, la un preţ de 50 de lei/acţiune.

"Felicităm FORT pentru debutul pe piaţa AeRO a Bursei de la Bucureşti şi ne bucurăm de interesul în continuă creştere al investitorilor pentru piaţa de capital. Colaborarea noastră cu FORT prin intermedierea plasamentului privat demonstrează că, împreună, putem deschide noi oportunităţi pe piaţa de capital. Recomandarea noastră pentru toate companiile interesate de piaţa de capital este să demonstreze că au un management performant şi credibil, să prioritizeze creşterea susţinută şi să iniţieze cât mai devreme o comunicare activă", a declarat Miriam Andrei, CEO TradeVille.

Conform Memorandumului de listare, FORT ia în calcul atragerea de noi finanţări prin intermediul pieţei de capital, prin majorări de capital social sau prin emisiuni de obligaţiuni. De asemenea, compania îşi propune să distribuie dividende şi acţiuni gratuite acţionarilor sai.

Opinia Cititorului ( 25 )

  1. Stai sa vezi cum va merge in jos. In raportul BNET, apare la Fort un profit operational de doar 26.000 lei pe T1, dar sunt pe pierdere neta. Pret tinta 25 lei.

    1. aha deci asa cu pianu.

      pai e un profit colosal fata de cat are bnet :))

      51 de milioane lei capitalizare la firma cu 3 venituri trimestriale si pe profit operational inexistent,cica e cybersecurity adica IT cu valoare adaugata mare! 

      plasament de mare succes,33k actiuni din mult mai multe oferite,1500k lei,49 de actionari in total din care 15 dinainte de plasament 

      firma listat ca sa dea impresia ca BNET ar valora de fapt mai mult si pentru ca sute de mii de actiuni FORT nu aveau unde sa se vanda,cauta aia de ani de zile sa le dea 

      pentru ca BNET dupa ce a cumparat,a vandut 10-15% dintre ele la diversi,la un pret de vreo 3x mai mic decat e cica evaluarea in acest plasament 

      ce sa vezi,ca firma merge mult mai prost acum decat cand vindea BNET alora la o treime!

      adica noi pe bursa ar trebui sa le facem alora profit cand ei au cumparat la o firma care a mers in jos desi li s-a promis ca se duce la stele! 

      Asteptam analiza lui tudorescu,el era fan bitnet,mai ales ca la 4rt are si tovarasul anghet 3,5%

      nu au mai avut randuri sa ne spuna si cat e profitul/pirderea bruta,interesant ca si la profitul ala operational scrie'fara oneoffs',asta in logofetiana veche se traduce ca e chiar pierdere chiar si operationala

      pe pagina bvb la 4rt bate vantul,zici ca i-a dat drumul pe demo la tranzactionare,un fel de pacanea 

      Vai, cat am ras :)) au dat drumu pe demo, cand va fi pe real, merge -30 % lejer, acuma ii numa pe demo :))

    Autonom Services scoate AUT26 de 100 m euro la 4%,imprumuta Autonom International(adica actionarul ei 100% impreuna cu fratii Stefan)cu 10 milioane euro la aceeasi dobanda,de aici banii ajung in ATM ventures ca si-au facut baietii si fond,ATM ventures ia CODE,MIB,15% din FORT,startupuri moarte din fasa prin IT,niscai pizzerii si alte din astea..La plasament aveau doar 1% din FORT,in plasament nu aveau cum sa ia decat cateva mii ca atat a fost cel mai mare ordin deci au luat dupa plasament prin tranzactie privata.

    Fratele Dan Stefan e mare strateg ,advisor BNET in ultimul deceniu.Daca vedem cum deturneaza ei o emisiune de obligatiuni,ce s-a intamplat la BNET si CODE,oare ce decizie sa luam cei pentru care transparenta,guvernanta si cinstea-s pe primul loc cand evaluam o companie? 

    1. Cine da la Autonom bani cu 4% își merită soarta.

      sunt niste fonduri acola ca a fost numai pt instit. emisiunea si sunt fierti cu tot cu morcov ca nu mai vad banii la ce munte de datorii are autonomu,nah,refinanteaza datorii azi cu cupon sub bondu suveran

    ce ar putea sa iasa rau la o firma marca bittnet?! mai ales la capitalizarea asta modica de 10 M Euro

    3% din veniturile BNET, 30% din capitalizare, ai incredere in BNET, ai de 10 ori mai mare in FORT

    Cum 51,9 mio mkt cap?!?!?!

    Arobs 750,BNET 141,Bento 164,AST 123,CC 102 

    Adica asta e jumatate din CC si 43% din AST 

    Bai fratilor asta e deja delir, pai asta nici profit nu are si daca o face 2 mio e festival 

    ce sa zici de venituri ca nu fac 20 daca au 2-3 la Q1

    A revenit FNI?  

    1. Omisiune concurent direct SAFE care de 3x evaluare si face profit de 10x probabil,cel putin trimestrul asta are cat veniturile fort

      Adica bnet+4rt cap. 200 milioane si profit nu au un leu,oh wa it ca au 10 dar pierdere

    Am cumparat 1 act 4RTla ora 11.39.29 la pret 50.5 si vreau sa o vand la 10000 ron(este in piata).sper sa reusesc.zi verde tuturor

    1. A, deci tu esti ala cu actiunile alea puse la misto la 9000 si la 10000 lei ? Oricum, dupa finalul zilei ti se sterg ordinele puse la misto ... la fel ca aia care au pus ordine de cumparare la 2 lei la 1 leu si la 0,1 lei.

      hahaha,bravo,daca-i circ atunci circ sa fie pe 4rt ul asta de actiune

      a mai pus unul 13 la 13100,daca apare unul la 26200 e mai scumpa actiunea decat profitul operational :))))

      eu am doar una la 10000

      Radem noi, radem, dar nu e de ras :))

      Nu ti-o cumpara .Fa si tu un pustiu de bine si las-o la dispozitia lui Logofatu sa si-o dea SOP,ca a muncit cu folos trimestrul asta.

    S-a listat un nou FRB. Era si timpul!

    Am citit parțial Memorandumul!

    N-are citate din W Buffet, Eminescu etc

    Nu mă interesează! 

    Altă petarda marca Bnet și Tradeville .

    1. Cum sa vii cu 2 mil euro pierderi la t1? Bittnet asta e unic. A stricat banii investitorilor cumparand firme la preturi nejustificate. Cu majorari de capital cu bani.. iar fondatorii se dilueaza si isi acorda sop dupa sop

      Va dati seama daca au avut tupeul sa scriu in Memorandum ca firma asta e al doilea jucator in piata de Cybersecurity! Cu 3 M lei venituri in primul trimestru. Daca atat se cheltuia in cybsec in Romania, acum nu mai aveam internet.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb