Forumul construcţiilor 2023 - Cel mai profitabil context de învăţare pentru companiile de construcţii si proiectare din România

Companii / 6 octombrie 2023

Forumul construcţiilor 2023 - Cel mai profitabil context de învăţare pentru companiile de construcţii si proiectare din România

România este în momentul de fata una din cele mai slab digitalizate tari din Europa în ceea ce priveşte sectorul construcţiilor, iar anularea facilităţilor fiscale nu face decât sa accentueze nevoia acestui sector de a automatiza orice proces este posibil a fi automatizat, pentru a putea creşte productivitatea.

Forumul Construcţiilor 2023 este un eveniment care se va desfăşura pe 2 zile, în 2-3 noiembrie, fiind locul şi momentul potrivit pentru ca reprezentanţii acestui sector să treacă la următorul nivel în ceea ce priveşte digitalizarea.

În cadrul evenimentului, vor avea loc 5 paneluri din care participanţii în auditoriu îşi vor putea extrage informaţii relevante prin care sa îşi eficientizeze modul în care lucrează, atât în stadiile de pre-construcţii, cat şi pentru stadiile execuţiei în sine.

Subiectele abordate vor fi:

Sectorul Construcţiilor în economia României: Orice domeniu are nevoie de o analiza riguroasa pentru ce reprezintă in contextul actual al României. Vom discuta despre perspective la nivel macro legate de stadiul sectorului din punct de vedere economic.

Speakerii care vor fi prezenţi în acest panel vor avea multe de spus , întrucât au o vastă experienţă in coordonarea business-urilor de succes. Ii veţi onora, ascultându-i pe: Catalin Visan, Director Executiv la Concelex, Adriana Iftime, Director General FPSC, Razvan Parvulescu, Head of Business Development la BTDConstruct & Ambient şi Claudiu Mihail Bisnel, Managing Partner la Brisk Group.

Digitalizare la Altitudine: Implementarea unor soluţii de succes poate aduce schimbări majore în modul în care se desfăşoară afacerile, însă nu toate sunt potrivite pentru dumneavoastră, iar aceasta implementare poate fi de multe ori anevoioasa. In cadrul acestui panel, veţi vedea care este modalitatea cea mai simplă de a implementa aceste soluţii si care sunt instrumentele de top care va pot ajuta în activitatea desfasurată.

Speakerii prezenţi la acest panel vor fi: Romina Posea, Head of Planning & Continuous Improvement Office la Leviatan Design, Eugen Ursu Co-fondator Graphein, Dan Pana, Director General Performa si Catalina Miu, Commercial Director la eDevize (echipa care organizează acest eveniment).

Bune practici non-construcţii pentru construcţii: Domeniul construcţiilor poate creşte preluand informaţii de valoare din alte industrii. Echipa eDevize pregateste cateva surprize în acest sens. Fiţi gata sa primiţi informaţii relevante de care nu va gândeati ca aveţi nevoie.

Inteligenta Artificiala aplicată în construcţii: Unul dintre instrumentele renumite deja şi în România, şi care va împinge societatea la următorul nivel din punct de vedere al informaţiei, vitezei şi eficientei este Inteligenta Artificiala. Acest instrument este sau poate fi folosit în orice industrie. Ar fi o greşeală ca un sector atât de important cum sunt construcţiile sa nu profite la maxim de acest instrument.

Speakerii care vor veni cu exemple concrete de aplicabilitate in care aceste instrumente se pot folosi sunt: Catalin Robert Podaru, CEO Leviatan, Virgil Profeanu, CEO Vego Holdings, Adrian Dragomir, Termene.ro si Andrei Ciuca, CEO eDevize.

Prezentul si viitorul producţiei şi distribuţiei de materiale de constructii: În ultimii trei ani sectorul a fost afectat de imprevizibilitatea creşterii sau scăderii bruşte de preţ ale materialelor importante, ce sunt puse în opera într-un proiect. Companiilor de execuţie le-a fost si le este în continuare dificil sa aibă control pe cheltuielile şi profitul investiţiilor.

O alta problema importantă pentru România este capacitatea de producţie, distribuţie şi import pentru aceste materiale, astfel încât proiectele anunţate la începutul anului prin PNRR si Anghel Salingy sa se realizeze. Vei asista la discuţii analitice si la dezbateri pentru găsirea unor soluţii scalabile legate de tematica panelului.

Speakerii pentru acest panel vor fi anuntaţi in curand.

Vrei sa fii implicat în discuţii şi dezbateri? Vei fi.

Echipa eDevize.ro a pregătit 6 workshop-uri in care sa te vei putea implica si învaţă informaţii practice pe care sa le aplici ulterior in compania pe care o reprezinţi:

1.Cum sa-ti asiguri marja de profit la ofertare: Când vine vorba de profit, totul pleacă încă din faza de ofertare. Împreuna cu Catalina Miu, Commercial Director la eDevize vei putea vedea cum poţi gestiona într-un mod cat mai simplu aceasta marja.

2.Eficienta in Project Management: Managementul unui proiect este poate cel mai important aspect când vine vorba despre construcţia unui obiectiv nou. Aveţi posibilitatea de a învăţa despre cele mai eficiente metode în project management împreuna cu Marius Panuta, CEO Like Consulting

3.Adapteaza-ti afacerea la schimbările fiscale: Cum ne afectează schimbările fiscale si care este calea prin care ne putem adapta cel bine? Veţi putea afla din workshop-ul realizat de Valentina Saygo, Expert Contabil Ask for Consulting

4.Legislaţia construcţiilor din România pe înţelesul tuturor: Orice schimbare legislativă aduce influenţe majore în construcţii. Trebuie sa ramai informat corect cu privire la legile recente, dar şi la cele mai vechi, astfel incat activitatea desfasurata sa ţină cont de acestea.

5.Eliminarea pierderilor din construcţii: În construcţii se realizeaza pierderi atat în cazul materialele de construcţii care se pun în operă, cat şi în cazul resurselor umane. Afla cum poţi reduce aceste pierderi.

6.Creşterea competenţelor din construcţii: Un subiect atat de important care poate dezvolta sectorul construcţiilor foarte mult. Cu cat oamenii cu care lucram şi colaborăm sunt mai competenti, cu atat toate activităţile pe care le realizam vor avansa la urmatorul nivel. Vei dezbate posibilitatile prin care aceste competente pot creşte şi cum pot reuşi mai mulţi oameni sa le adopte, împreuna cu Ramona Veleanu, Director FGS.

Fii parte din unul dintre cele mai importante evenimente din construcţii ale anului 2023. Înscrie-te acum: https://www.edevize.ro/forumul-constructiilor/?utm_source=articol&utm_medium=partener+media&utm_campaign=bursa+constructiilor

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb