Fostul procuror-şef DNA, Daniel Morar se asociază cu Albu Legal

V.G.
Miscellanea / 8 noiembrie 2022

Daniel Morar

Daniel Morar

Daniel Morar, fost judecător la Curtea Constituţională a României şi fost procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, se lansează în avocatură în parteneriat cu Gabriel Albu, avocat specializat în Dreptul penal al afacerilor, informează un comunicat de presă transmis astăzi redacţiei.

Potrivit sursei citate, ca formulă juridică de funcţionare, Daniel Morar şi Gabriel Albu vor colabora sub forma unei convenţii de conlucrare profesională, desfăşurându-şi activitatea profesională şi asistând clienţii preponderent în comun, la sediul care va funcţiona la Bucureşti.

"Oferta de parteneriat a venit din partea casei de avocatură Albu Legal. Intenţia mea de a practica avocatura după încheierea mandatului a fost exprimată şi public - am afirmat anterior că, odată ce îmi voi fi încheiat mandatul la Curtea Constituţională, cariera mea publică va lua sfârşit şi voi activa în mediul privat. Am ales astfel avocatura, o premieră pentru mine din mai multe puncte de vedere", a declarat Daniel Morar.

"Era evident, încă înainte ca Daniel Morar să îşi termine mandatul, că este cel mai cunoscut şi credibil personaj din domeniul public dispus şi capabil să facă o tranziţie rapidă către o carieră de succes în mediul privat. El va aduce un know-how de cel mai înalt nivel în Dreptul penal al afacerilor, dar şi în domenii precum practica de Drept constituţional şi protecţia drepturilor omului, şi se va implica la nivel general în activitatea comună. Având în vedere experienţa sa, suntem convinşi că va avea un rol important în coordonarea cazurilor ce ţin de Dreptul penal al afacerilor. Separat, şi ca domeniu preponderent nou de activitate a asocierii în această nouă formulă, avem în vedere o practică de formulare a unor puncte de vedere sau opinii legale în domenii de specializare precum Drept constituţional, protecţia drepturilor omului, Drept penal şi procesual penal", afirmă Gabriel Albu.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Ca "premiera" pentru el in domeniul privat, de ce nu si-o fi ales agricultura...Asa, alt avocat al diavolului...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb