Fostul yacht al lui Jackie Kennedy şi Aristotel Onassis poate fi închiriat

A.T.
Ziarul BURSA #Lifestyle / 7 iunie 2019

Fostul yacht al lui Jackie Kennedy şi Aristotel Onassis poate fi închiriat

Jacqueline Kennedy Onassis continuă să fie un model internaţional de stil şi cultură pentru fashionistele din lumea întreagă. Fanii care îşi doresc să se apropie şi mai mult de stilul de viaţă al fostei prime doamne pot închiria fostul yacht deţinut de Jackie Kennedy şi Aristotel Onassis, potrivit CNN.

Yachtul "Christina O" a fost a fost cumpărat de la guvernul canadian de către al doilea soţ al lui Jackie, magnatul grec Aristotel Onassis, în 1954. Onassis a denumit yachtul "Christina" după fiica sa. După moarta magnatului următorul proprietar a redenumit vasul "Christina O".

Yachtul poate fi închiriat prin Valef Yachts, o companie de charter înfiinţată în Grecia, care are birouri şi în Statele Unite.

Pe lângă faimoşii proprietari, mulţi dintre cele mai proeminente figuri ale secolului XX au fost oaspeţi la bordul lui "Christina O".

Winston Churchill, balerina Margot Fonteyn, John Wayne, Maria Callas şi Marilyn Monroe sunt câteva dintre personalităţile care au fost oaspeţi la un moment dat pe acest yacht de-a lungul anilor. De asemenea, recepţia de nuntă a prinţului Rainier de Monaco şi Grace Kelly a avut loc la bord.

Potrivit Valef, yachtul are o lungime de 99 metri şi 17 saloane, o sală de mese cu spaţiu pentru 40 de persoane şi o piscină care poate fi transformată în ring de dans. Cea mai mare suită de la bord este numită Suita Onassis şi are o cadă cu hidromasaj.

Oaspeţii au la dispoziţie pentru a se distra table, o bibliotecă plină de cărţi sau pot petrece o noapte în jurul pianului de la bord.

Interioarele sunt în culori palide şi silenţioase, cu o excepţie notabilă a elementelor albastre de cobalt de pe uimitoarea scară spirală.

Preţul este la fel de impresionant ca şi yachtul. Cel mai mic preţ pentru o închiriere este de 560.000 de euro (636.000 de dolari) pe săptămână în extra-sezon. În timpul sezonului de iarnă, acest tarif se ridică la 700.000 de euro (795.000 dolari). Aceste rate nu includ depozitul de securitate de 20.000 de euro (27.000 de dolari) sau comisionul APA (Contul avansat de provizionare), care se referă la extrasele de yachturi, cum ar fi combustibilul, alimentele şi băuturile). "Este foarte solicitată pentru evenimente speciale, cum ar fi Festivalul de Film de la Cannes sau Formula One", spune un reprezentant al lui Valef pentru CNN Travel.

CNN a anunţat anterior că yachtul a fost vândut în 2013 pentru un preţ de 32 milioane de dolari.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb