FOTBAL ÎN LIVING: Optimi clasice

Dan Nicolaie
Sport #CM Fotbal 2014 / 24 iunie 2014

FOTBAL ÎN LIVING: Optimi clasice

Tabloul optimilor prinde contur, frumos, colorat, fără tuşe groase. Brazilia - Chile este deja un clasic al optimilor. În 1998, în Franţa, Brazilia s-a impus cu 4-1 , în 2010, în Africa de Sud , diferenţa dintre cele două echipe s-a menţinut, doar scorul a fost altul, 3-0. Acum lucrurile par a fi puţin diferite, Chile e mai puternică decât acum şaisprezece sau patru ani, iar Brazilia este mult mai slabă.Ce va fi vom vedea, cert este că din această confruntare America de Sud pierde o săgeată din cele lansate spre ţinta finală.

Olanda - Mexic, este o optime care pare a avea o favorită clară. Cu maxim de puncte în grupă, echipa lui Louis van Gaal a dovedit soliditate, maturitate şi în unele momente fantezie. Ce e mai important, în meciul cu Chile echipa a demonstrat că este vindecată de dependenţa de execuţiile lui Van Persie şi că are şi alte "guri de tun" capabile să perforeze porţile adversarilor. Pe de altă parte, Mexicul este o formaţie care creşte de la un joc la altul. Din acest punct, al optimilor, lucrurile intră în linie dreaptă, fără recurs, orice greşeală e taxată, nu există o a doua şansă, ceea ce sporeşte atractivitatea meciurilor.

Se spune că ultima impresie contează, şi dacă lucrurile ar sta aşa, spaniolii ar trebui să fie în delir, au făcut un meci bun şi au obţinut o victorie lejeră în faţa Australiei. Numai că spaniolii se întorc acasă cu o imensă coadă între picioare, pregătindu-se să vadă în living cum alţii se bat pentru trofeul cucerit de ei în urmă cu patru ani.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb