Franţa susţine că sancţiunile impuse Rusiei încep să aibă un "impact real"

Franţa susţine că sancţiunile impuse Rusiei încep să aibă un "impact real"

S.B.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 18 martie 2022

Sancţiunile occidentale încep să aibă un "impact real" asupra Rusiei, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al guvernului francez, Gabriel Attal, informează news.ro.

"Acesta este scopul acţiunii noastre, toate măsurile pe care le luăm sunt menite să ne asigurăm că acest război îl costă (pe preşedintele rus Vladimir Putin - n.r.) atât de mult încât în cele din urmă va fi obligat să renunţe la el", a spus Attal, apărând decizia Franţei şi a Occidentului de a trimite armament şi ajutoare Ucrainei fără a se implica direct în război.

El a precizat că deprecierea rublei, faptul că bursa de la Moscova este închisă de aproape trei săptămâni şi decizia companiei Lukoil (a doua cea mai mare companie petrolieră a Rusiei) de a face apel la Putin să pună capăt conflictului, sunt dovezi clare ale impactului sancţiunilor.

"Mărim la maximum costul războiului pentru Vladimir Putin, sperând că, la un moment dat, sancţiunile vor avea un impact atât de mare încât va fi obligat să-şi revizuiască planurile. Şi, în aşteptarea acestui moment, le vom permite ucrainenilor să reziste, oferindu-le sprijinul necesar", a continuat el.

Liderii celor 27 de state membre ale Uniunii Europene se vor reuni săptămâna viitoare în cadrul unui summit la Bruxelles, Belgia, pentru a discuta, printre altele, despre invazia rusă a Ucrainei.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Sanctiunile nu au nici o baza legala... Russia trebuia sa fie ul aliat al UE nu sa l transformati intr un inamic...Russia este o mare natiune si un popor crestin caucazian care nu a pornit nici un razboi inpotriva Europei niciodata.. Dimpotriva a fost atacata de Franta-Napoleon si Germania nazista-Hitler- .. Asa ca despre ce vorbim...Ukraina daca rezolva conflictul din Dombas pe cale pasnica Russia nu intra peste ei... Acum chitae Zelenscki de frica dar pana acum se dadea leu para leu.. Nu este razboiul nostru asa ca sanctiunile nu sunt impotriva Russiei ci a noastra caci vom murii de foame si frig fara gaze si fara cereale, ingrasaminte...

    1. Haideți să facem o mica incursiune istorică. Sa vedem cate războaie a pornit Rusia in ultima sută de ani.Razboiul cu Ucraina 1918 Polonia -1920 atunci au pretins că polonezi le-ar fi omorât 300 de mii de deținuți căzuți la ei. Azerbaidjan - 1920 Atacată de Rusii Georgia 1921 Atacată de Ruși.Cand s-a format Uniunea Sovietică aceste două țări erau ocupate,nu de buna voie au intrat. China-1929 Atacată de Rusia Japonia- 1938 Atacata de Rusia Polonia -1939 Atacată de Ruși. Au început al doilea razboi mondial împreună cu Hitler. Finlanda -1939 Atacat de Rusii. România -1940 S-au lua teritorii China -1946 Atacata De Rusii. Coreea-1950 Au despartit tara in doua Ungaria -1956 Atacată de Rusii Laos - 1960 Vietnam-1961 Algeria -1962 Egipt -1962 Siria-1967 Cehoslovacia -1968 China - 1969 Angola - 1975 Etiopia -1977 Afganistan- 1979 Georgia -1991 Moldova - 1992 Ceceni-1994 Cecenia - 1999 Georgia -2008 Ucraina -2014 pana in zilele noastre.

      Pentru un francez, te descurci destul de bine in limba romana. Felicitasion!

      Acelasi mecanism de manipulare clasica ruseasca: calaul nu are nici o vina, vinovat este esta ca dupa ce ca si-a bagat capu-n streang, a mai si dat din picioare cand a ramas in aer. Pai cum sa nu moara? Ce vina are calaul?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb