G4S România are un nou director general

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Consultanţă / 15 iulie 2009

G4S România are un nou director general in persoana doamnei Alice Tîrşea. Cu o vechime de peste 7 ani în cadrul companiei, doamna Tîrşea a ocupat până în octombrie 2008 funcţia de director general executiv al diviziei de Cash.

În noua sa pozitie, doamna Tîrşea va conduce echipa de management a celor trei divizii G4S: Cash Services, Security Services şi Security Systems în vederea realizării tuturor obiectivelor propuse şi consolidării poziţiei companiei de lider al industriei de securitate.

Liviu Târşea, preşedinte G4S România, a declarat: "Prin această numire ne continuăm politica de întinerire a managementului companiei. Alice şi-a demonstrat deja calităţile timp de 2 ani în care a fost Director General Executiv la Cash. Mă bucur că a acceptat provocarea de a prelua conducerea celor trei divizii pentru că aveam nevoie de o singură persoană care să le coordoneze. G4S trebuie privită ca o singură companie cu trei divizii".

Alice Tîrşea, a adăugat: "Am crescut profesional şi uman odată cu societatea. De-a lungul timpului m-am implicat cât am putut de mult în toate aspectele de organizare, proceduri de lucru şi regulamente ale celor trei companii din grup. Timp de câteva luni am preferat să mă ocup personal de construirea unei echipe puternice. Am atras în colectivul nostru oameni noi, ne-am întărit pe partea de vânzări şi relaţii clienţi în vederea dezvoltării portofoliului de beneficiari. Acum mi s-a oferit o nouă provocare. Am convingerea că voi reuşi să mă ridic la nivelul standardelor prin care compania noastră s-a făcut remarcată pe piaţă".

Alice Tîrşea a început activitatea în cadrul G4S în 2002 ca inspector de resurse umane. La scurt timp după punerea bazelor companiei nou apărute în cadrul grupului din România şi anume G4S Cash Services, Alice a fost promovată în funcţia de Director Resurse Umane, pentru ca în 2007 să fie numită Director Executiv al aceleiaşi companii.

"G4S este cel mai mare grup din lume ce oferă soluţii de securitate, specializat în externalizarea proceselor companiilor în sectoarele în care riscurile legate de securitate şi siguranţă sunt considerate a fi o ameninţare strategică. G4S este cel mai mare angajator cotat la Bursa de Valori din Londra şi listat, de asemenea, la Bursa de Valori din Copenhaga.

G4S desfăşoara operaţiuni în peste 110 ţări şi are peste 570.000 de angajaţi.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. de ce bonurile de masa au ramas la suma de 8,31si nu au fost ridicate la suma de 8,72cum este normal si peste tot la toate firmele de stat si particulare de ce ....aveti alta regula ? contractul individual de munca nu spune asa... acesta precizeaza caci se acorda printre altele toate drepturile ce decurg din contractele individuale de munca ,din contractele colective de munca aplicabil si din lege. Dumneavoastra nu respectati legea??????

    As vrea sa stiu si eu cum va permiteti sa aveti un angajat care terorizeaza persoanele din jurul lui cu sute de apeluri pe zi si tot atatea mesaje. Oare cum a trecut testele psihogice.? Daca se poate sa ma contacteze cineva din conducerea G4S Craiova sa dau mai multe detalii, in caz contrar o sa merg sa fac o plangere la sediul firmei. Va multumesc

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb