Galaţi: Fonduri europene pentru siguranţa în spitale

ANA FELEA
Miscellanea #Construcţii / 4 august 2022

Galaţi: Fonduri europene pentru siguranţa în spitale

Consiliul Judeţean Galaţi a semnat, ieri, un nou contract pentru obţinerea fondurilor europene. De această dată banii sunt destinaţi montării unor sisteme de detectare, semnalizare, avertizare incendii şi de semnalizare şi alarmare în cazul depăşirii concentraţiei de oxigen la Spitalul de Pneumoftiziologie. Valoarea investiţiei este de 748.074 de lei, finanţarea fiind asigurată în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare.

"Am reuşit să atragem noi fonduri europene pentru a moderniza sistemul sanitar gălăţean. Practic, la Spitalul TBC, în clădirile unde au fost şi sunt în continuare internaţi pacienţii infectaţi cu noul coronavirus, vor fi montate aceste sisteme de detectare şi avertizare în cazul incendiilor sau atunci când concentraţia de oxigen este prea mare. Sunt echipamente extrem de importante pentru siguranţa bolnavilor internaţi şi a personalului care lucrează acolo. În unele saloane, în funcţie de expertiza specialiştilor, va fi montat şi un sistem automat de deschidere a ferestrelor în caz de incendiu. De asemenea, noul Ambulatoriu pe care l-am construit la Spitalul TBC şi care este în faza de avizare este dotat la rândul lui cu sisteme de detectare şi alarmare, iar în cel mai scurt timp vom semna un alt contract cu bani europeni pentru modernizarea instalaţiei electrice a spitalului şi realizarea unui sistem de ventilare şi tratare a aerului", a declarat Costel Fotea, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi.

În urmă cu mai puţin de două luni, a fost semnat un contract cu fonduri europene pentru montarea unor sisteme de detectare, semnalizare şi alarmare în caz de incendiu sau depăşire a concentraţiei de oxigen, inclusiv de redimensionare a instalaţiilor electrice şi a infrastructurii de fluide medicale, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă "Sf. Apostol Andrei" Galaţi şi la Spitalul de Boli Infecţioase "Sf. Cuvioasa Parascheva", în valoare de 6.552.501 de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb