"Garantat Ciolacu": Firea a rămas cu candidatura la primăria Capitalei

O.D.
Ziarul BURSA #Politică / 29 septembrie 2023

Sursa foto: facebook / Gabriela Firea

Sursa foto: facebook / Gabriela Firea

English Version

Scena politică este plină de cutremure, dar "stâlpii" partidelor reuşesc să rămână în picioare, indifferent de numărul şi intensitatea acestora. Un caz, fostul ministru Gabriela Firea. Preşedintele social-democraţilor Marcel Ciolacu a declarat că există o decizie, în momentul de faţă, una care nu a fost schimbată, potrivit căreia Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Capitalei. El a adăugat că vor fi stabiliţi candidaţii partidului pentru alegerile locale, după cele europarlamentare: "Există o decizie în acest moment şi ea nu a fost schimbată, doamna Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Capitalei. Nu am luat altă decizie. Ştim cu toţii, şi vă spun fără nicio reţinere, ministrul Gabriela Firea n-are nicio vină în cazul «azilelor groazei». Ştim cu toţii acest adevăr. Dacă va rămâne doamna Gabriela Firea sau nu, este cu totul altă discuţie care ţine în primul şi în primul rând de doamna Gabriela Firea şi de decizia domniei sale. ". Premierul Ciolacu a mai precizat că ordinea în care vor fi decise candidaturile este una firească, în ordinea cronologică a desfăşurării alegerilor: "Ca preşedinte de partid prioritatea mea sunt primele alegeri. Primele alegeri sunt alegerile europarlamentare. După europarlamentare, o să hotărâm împreună cu colegii mei candidaţii de la alegerile locale. Nu se va hotărî niciun candidat de preşedinte de Consiliu judeţean, de primar general, de primar de reşedinţă de judeţ, fiindcă ăsta este atributul Consiliului Politic Naţional, decât după alegerile europarlamentare, cum e şi normal".

Pe de altă parte şi Alfred Simonis, preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, a vorbit de candidature Gabrielei Firea: " Intenţia doamnei Firea o ştiu, poate fi un candidat foarte bun la Primăria Capitalei. Chiar dacă a pierdut în 2020, cu dreapta unită împotrivă dânsei, a făcut un scor foarte bun, de peste 30%. Nu văd de ce n-ar putea fi candidatul PSD, dar asta n-o hotărăsc eu, o va hotărî partidul pe baza a ceea ce-şi doresc bucureştenii".

După scandalul "azilelor groazei", în urma căruia a şi demisionat din funcţia de ministru, Gabriela Firea a spus că ar fi prematur să iasă din politică, dar că acest lucru va fi decis de românii care vor merge anul viitor la vot. Firea a precizat că la adresa ei au fost făcute acuzaţii, în condiţiile în care ea nu este cercetată de autorităţile statului.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. rotirea cadrelor

    1. Propasirea cadrelor. PSDul a preluat rolul puscariilor.

    Firea e tot ce poate PSD in Bucuresti, foarte bine. Electoratul ei nu merge la vot tura asta pt ca e cel mai cocosat de costul supravietuirii.

    Si cu candidatura va ramane si la anul, scaunul de primar il va ocupa altcineva! Nu recunoaste, dar si lui Ciolo ii convine asta!

    Doamne Apăra și Pazeste ! Suntem destul de năpăstuiți !

    Dacă voi nu ma vreți , eu va vreeeaaauuu !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb