Garden of Lights revine în România

S.B.
Comunicate de presă / 22 octombrie

Garden of Lights revine în România

Compania Wonderful Lighting, deţinătoare a brandului "Garden of Lights", revine în România cu expoziţia multimedia dedicată sezonului rece "Grădina Luminilor". Grădina Botanică "Dimitrie Brandza" a Universităţii din Bucureşti este din nou gazda Garden of Lights timp de patru luni, începând din data de 25 octombrie. Anul acesta, încă un oraş din România se alătură întâlnirii uimitoare între poveste, tehnologie şi creativitate: Grădina Botanică "Alexandru Borza" din Cluj Napoca va oferi o călătorie minunată în jurul lumii prin expoziţia "Small World", începând din data de 15 noiembrie.

La Bucureşti, tematica expoziţiei este povestea extraordinară de dragoste şi transformare, inspirată din basmul clasic Frumoasa şi Bestia. Zeci de atracţii unice îi aşteaptă pe vizitatori: scene tematice, instalaţii artistice, copaci luminaţi, precum şi spectacole de lumini şi multimedia unice. Vizitatorii vor avea şansa de a vedea instalaţii luminoase care o înfăţişează pe Belle, prinţul transformat în bestie, trandafirul fermecat, castelul prinţului şi alte elemente magice. Expoziţia oferă, de asemenea, numeroase puncte foto - perfecte pentru a surprinde această călătorie magică. Tunelurile de lumină, râul multimedia, felinarele fermecate sau câmpul de lumini vor oferi un fundal uimitor pentru fotografii unice. Cel mai lung tunel luminat din Europa va fi amenajat, ca şi anul trecut, în cadrul expoziţiei. Acesta va avea 220 de metri lungime şi peste 320.000 de leduri.

"În aceast sezon, Bucureştiul va străluci cu mii de lumini, ducând vizitatorii într-o călătorie magică în lumea Beauty and the Beast! Indiferent de vârstă, vizitatorii vor fi transportaţi la castelul fermecat, unde fiecare potecă îi conduce prin cele mai frumoase momente ale acestei poveşti atemporale. După lăsarea întunericului, Grădina Botanică se va transforma într-un tărâm de basm, plin de lumini orbitoare care aduc la viaţă personajele şi scenele din Frumoasa şi Bestia. Pentru iubitorii de puzzle-uri, am pregătit un joc captivant - tot ce aveţi nevoie este un smartphone şi o scanare a codului QR pentru a descoperi secretele castelului şi a câştiga premii!." a declarat Michal Chojnacki, CEO of Wonderful Lighting

Compania Wonderful Lighting este prezentă în România din anul 2023, atunci când prima expoziţie multimedia "Grădina Luminilor" cu tema Alice în Ţara Minunilor a adus peste 180.000 de vizitatori în Gradina Botanică "Dimitrie Brandza", un număr record care a reflectat popularitatea evenimentului şi dorinţa publicului de a experimenta magia oferită de spectacolul de lumini. De asemenea, "Grădina Luminilor" a devenit o destinaţie atractivă şi pentru turiştii străini, cu un procent semnificativ de vizitatori din alte ţări. Aceştia au fost impresionaţi de frumuseţea şi originalitatea expoziţiei, contribuind astfel la promovarea turismului în România.

"Numărul mare de vizitatori ne încurajează să continuăm să creăm şi să organizăm expoziţii care să inspire şi să aducă oamenii împreună. Prin tehnologie şi creativitate construim spaţii încântătoare care le permit oamenilor să se bucure de timp de calitate alături de cei dragi şi să se elibereze de rutina vieţii de zi cu zi. Suntem deosebit de încântaţi că anul acesta reuşim să fim prezenţi în doua oraşe din România şi că vom aduce magia Garden of Lights şi pentru publicul din centrul ţării" a adăugat Michal Chojnacki, CEO Wonderful Lighting.

Campania de comunicare a proiectelor Garden of Lights în România este demarată şi susţinută şi în acest sezon de agenţia Republika printr-un mix de comunicare amplu care promovează petrecerea timpului liber alături de cei dragi într-un decor magic care combină arta luminoasă cu frumuseţea naturii.

"Ne bucurăm să fim din nou alături de Garden of Lights şi să demarăm împreună un proiect atât de frumos şi inedit care captează imaginaţia şi readuce strălucirea spaţiilor în aer liber. Suntem convinşi că publicul va reacţiona pozitiv şi în acest sezon la invitaţia noastră de a petrece timp în natură şi de a fi parte din poveştile multimedia uimitoare spuse prin lumină şi muzică" a declarat Ştefania Kadima, Managing Partner Republika.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9732
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5955
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3022
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9656
Gram de aur (XAU)Gram de aur401.8823

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ccib.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb