Gazda lipsă, considerată un succes pentru Oscar

Ziarul BURSA #Cultură / 27 februarie 2019

Absenţa prezentatorului s-a dovedit a fi un succes pentru gala Oscar de anul acesta. Cel puţin asta susţine Donna Gigliotti, producătorul galei, care s-a arătat mulţumită de cum a decurs ceremonia fără un prezentator principal şi a explicat de ce Queen a fost cea mai bună alegere pentru des-chidere.

Despre cea de-a 91-a ediţie a galei, Gigliotti a spus: "A mers ceas. Cred că a fost tot ce speram". Gigliotti, care a pus în scenă evenimentul alături de Glenn Weiss, coproducător şi regizor al galei, a spus că şi înainte de controversa Kevin Hart ea a adus în discuţie posibilitatea de a organiza ceremonia fără o gazdă, informează News.ro. Conceptul a fost legătura dintre oamenii pe care îi creează filmele. De la succese precum "Black Panther", "BlacKkKlansman", "Bohemian Rhapsody" şi "A Star is Born", ea a ajuns la ideea de a aduce prezentatori din afara industriei de film.

Astfel, pe scenă au fost prezenţi jucătoarea de tenis Serena Williams, muzicianul Tom Morello, comicul Trevor Noah, congressman-ul John Lewis şi chef Jose Andres. Legat de deschiderea făcută de Queen şi Adam Lambert, Gigliotti a spus: "Filmul a fost de mare succes. Noi ne prezentam unui public din întreaga lume. «Bohemian Rhapsody» a făcut 100 de milioane de dolari doar în Japonia. Dacă produci un eveniment care este difuzat în întreaga lume, a părut un mod logic de a deschide show-ul". Reprezentaţia susţinută de Lady Gaga cu Bradley Cooper a început fără o prezentare. Cei doi au urcat pe scenă direct din sală, lucru neobişnuit pentru gală. Gigliotti a explicat că actorul i-a dat mai multe idei bune. Unul dintre momentele inedite ale galei l-a reprezentat coborârea lui Keegan Michael Key din tavanul sălii, precum Mary Poppins, pentru a o prezenta pe Bette Midler, care a cântat piesa "The Place Where Lost Things Go" din filmul "Mary Poppins Returns". Producătoarea a admis că a avut mari emoţii să îl vadă pe Key timp de şapte-opt minute atârnat în aer.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb