Generali Asigurări lansează Asigurarea de daune materiale pentru IMM

Comunicat Generali Asigurări
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 20 martie 2007

Consecventă politicii sale de sprijinire a dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii, a micilor intreprinzători, Generali Asigurări a lansat la începutul acestui an un produs complex de asigurare destinat IMM-urilor: Asigurarea de daune materiale pentru Intreprinderile Mici şi Mijlocii.

"Noi deja practicăm acoperirea riscurilor pentru IMM-uri, dar am dorit să le reunim pe toate sub unei poliţe complexe pentru intreprinderile mici şi mijlocii. Ne-am gândit că o astfel de poliţă ar trebui să constituie o prioritate pentru patronii care conduc un IMM", a declarat domnul Tudor Moldovan, Directorul General al companiei.

Asigurarea de daune materiale pentru Intreprinderile Mici şi Mijlocii se adresează intreprinderilor care îşi desfaşoara activitatea în sfera producţiei de bunuri materiale, comerţ şi servicii.

Produsul este destinat acoperirii daunelor materiale ale patrimoniului IMM-urilor, şi anume: clădiri sau ansamblul de clădiri şi constructii anexe, cote-părţi din imobile şi instalatii fixe, precum şi continutul acestora, cum ar fi utilaje, echipamente, mobilier, obiecte de inventar, stocuri de marfă etc. În plus, pentru a evita reducerea volumului de activitate, în cazul producerii unui risc asigurat, poliţa de asigurare acoperă şi cheltuielile suplimentare de funcţionare necesare, conform limitelor stabilite în contract.

Asigurarea de daune materiale pentru Intreprinderile Mici şi Mijlocii este un produs complex care acoperă o gamă largă de riscuri, corelată cu un preţ avantajos, în funcţie de riscurile ce se acoperă: incendiu, explozie, calamităţi naturale, evenimente socio-politice, dar şi furt şi tâlhărie asupra bunurilor asigurate. De asemenea, un avantaj major pentru asigurat îl constituie promptitudinea în plata despăgubirilor, caracteristică de bază a societăţii Generali Asigurări, prin care s-a departajat întotdeauna de ceilalţi competitori.

Prima de asigurare variază în funcţie de riscurile ce se doresc a fi acoperite, de activitatea desfăşurată, de tipologia constructivă a clădirii, de existenţa mijloacelor de protecţie în cazul preluării riscului de furt.

Având în vedere complexitatea activităţii şi riscurile la care este expusă o afacere a unui întreprinzător, pentru a veni în sprijinul acestuia, polita de asigurare oferă protecţie suplimentară prin acordarea de clauze speciale (avarii accidentale la sistemele de încălzire, spargerea accidentală a suprafeţelor vitrate, bani depozitaţi în seif şi pe durata transportului etc.)

Cei care doresc să încheie o Asigurarea de daune materiale pentru Intreprinderile Mici şi Mijlocii o pot face adresându-se unui agent de asigurări din cele 76 de agenţii şi puncte de lucru ale companiei noastre.

Generali Asigurări este parte a grupului internaţional Generali, unul dintre cele mai vechi grupuri de asigurări din lume. Cu o întrerupere în perioada 1948 - 1993, compania este prezentă pe piaţa romanească începand cu anul 1835.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb