Green Tech Film Festival - la a treia ediţie, în Bucureşti şi Cluj Napoca

D.B.
Comunicate de presă / 17 noiembrie 2019

Green Tech Film Festival a revenit, în această lună, cu opt zile de proiecţii de film documentar, expoziţii, dezbateri şi ateliere pentru publicul din Bucureşti şi Cluj-Napoca. Evenimentele incluse în programul celei de-a treia ediţii de la Bucureşti s-au desfăşurat în perioada 11-17 noiembrie, în locaţiile Park Lake Shopping Center (zona main square şi cinema), ARCUB (Sala Mare) şi Seneca Anticafe. Acestea vor fi urmate de o ediţie specială organizată în Cluj-Napoca, la Cinema Dacia, în ziua de vineri, 22 noiembrie, conform unui comunicat de presă. Acesta arată că ediţia din acest an a Green Tech Film Festival se desfăşoară cu sprijinul ambasadelor ţărilor nordice - Suedia, Norvegia şi Finlanda - lideri europeni în materie de inovaţie, implementarea de politici privind sustenabilitatea, susţinerea şi finanţarea programelor care promovează tehnologiile inovatoare pentru combaterea schimbărilor climatice. Programul festivalului include evenimente care transpun exemplele de bune practici ale acestor ţări, prin intermediul proiecţiilor de film documentar, dezbaterilor şi expoziţiilor. Totodată, festivalul include şi activităţi pentru copii: animaţii, jocuri, ateliere privind siguranţa pe internet, reciclarea creativă a deşeurilor şi de robotică.

Conform sursei citate, în premieră pentru ţara noastră au fost pregătite două filme documentare produse de Patagonia, unul dintre cele mai respectate branduri din lume, pentru faptul că prin acţiunile sale reuşeşte să sensibilizeze publicul cu privire la problemele de mediu şi schimbările climatice: "Blue Heart" - care documentează lupta pentru protejarea ultimelor râuri sălbatice ale Europei şi atrage atenţia asupra unui potenţial dezastru de mediu în Europa - şi "Artifishal" - care urmăreşte impactul crescătoriilor şi fermelor piscicole asupra rezervelor de somon sălbatic din întreaga lume.

GreenTech Film Festival este un concept lansat de Media Image Factory, agenţie specializată în dezvoltarea proiectelor şi iniţiativelor cu impact social, iar cea de-a treia ediţie se desfăşoară cu sprjinul Ambasadei Suediei la Bucureşti, Ambasadei Novegiei la Bucureşti, Ambasadei Finlandei la Bucureşti, Institutului de Film Norvegian, Innovation Norway, Facultăţii de Hidrotehnică (UTCB), Centrului pentru Tineret al Municipiului Bucureşti, Primărei Cluj-Napoca, Cinema Dacia, ARCUB, Primăriei Capitalei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb