GRINDEANU: "Dacă moţiunea ajunge la vot, PSD o va vota"

J.P.
Politică / 7 septembrie 2021

"Dacă moţiunea ajunge la vot, PSD o va vota"

Prim-vicepreşedintele PSD Sorin Grindeanu a anunţat, marţi, că partidul pe care îl reprezintă va vota moţiunea de cenzură depusă de USR PLUS şi AUR, dacă aceasta va ajunge la vot, menţionând, însă, că, până atunci, social-democraţii nu vor intra în "circul celor de la putere", conform Agerpres.

"În şedinţa de astăzi am luat act cu toţii de faptul că s-au dat doar aceste şapte demisii, ceea ce într-un final, într-o logică normală, ar trebui să ducă la următorul lucru - domnul Cîţu trebuie să vină în Parlament la vot, iar atunci, vă spun cât se poate de sigur, că PSD va vota împotriva acestui nou guvern. Altfel, faţă de tot ceea ce am comunicat noi în aceste zile, PSD rămâne consecvent deciziei pe care a luat-o: toţi trebuie să plece, şi Barna şi Cîţu. (...) Moţiunea alianţei USR PLUS - AUR este o jignire, e o moţiune care spune doar că premierul Cîţu este rău şi că nu a respectat protocolul. (...) Când va ajunge moţiunea la vot, PSD o va vota, dacă ajunge acolo. Până atunci, noi nu vrem să intrăm în circul celor de la putere, este un circ între PNL şi USR, care timp de un an şi-au bătut joc de România", a spus Grindeanu după şedinţa Biroului Politic Naţional al PSD.

El a adăugat că PNL şi USR au stat "de mână timp de 4 ani" şi au dat "picioare în gură" celor de la PSD, iar acum se aşteaptă ca aceştia să le arbitreze "bătaia".

Întrebat dacă PSD va participa la şedinţa de plen comun în care urmează să fie citită moţiunea de cenzură a USR PLUS şi AUR, Grindeanu a spus: "O să vedem în momentul în care acest lucru se întâmplă. În acest moment ştim un singur lucru - că la Cotroceni este o întâlnire între Iohannis şi Barna. Ştim totodată că există doar şapte demisii, nu mai multe, a acestor ipocriţi de la USR şi că acele demisii nu au fost încă acceptate, nu au intrat pe circuit. Cîţu nu le-a acceptat, nu a numit înlocuitori, ca să intrăm în făgaşul normal. (...) De ce să intre PSD în circul ăsta, un circ provocat tot de ei? Nu avem de ce".

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. voua nu va place circul ma grindene, se stie. parca nu demult nevasta-ta isi rupea hainele de pe ea de disperata ca ti-o tragea dragnea din toate pozitiile, asa ca la circ, adica in public, cu spectatori. lepra de lepra ce poti fi grindene

    mars bai dintosule !

    Guvernul Catu a actionat in mod iresponsabil, impotriva intereselor romanilor si Romaniei. Guvernul a fost instalat ca urmare a nerespectarii de catre Presedinte a vointei alegatorilor care nu a desemnat un premier din PSD, partid care a castigat alegerile.

    USR a fost parte din coalitia care a guvernat si a dus Romania in pragul falimentului.  

    Astazi USR se dezice de Catu si Johanis. Foarte bine, insa cine va poate asigura ca tabara Catu a fost partea moale in coalitie, partea care a sustinut si produs adoptarea masurilor nepotrivite, aberante, impopulare si intr-un cuvant proaste. . Cine va poate asigura ca noul premier, agreat de USR nu va fi si mai toxic mai ales cu un USR mai puternic decat a fost.  

    PSD nu trebuie sa voteze motiunea oricum. PSD poate sa faca acum si mai mult rau Romaniei si poporului roman.

    In ideea ziselor unui indragit actor, " La guvernare nu trebuie sa mai fie adusi oligofrenici doar ca sa scapam de Catu".  

    PSD poate conduce Romania si din opozitie. Numai sa aiba la conducere oameni politici nu papagali.

    Divide et impera trebuie sa fie acum politica voastra. 

    Nu ati imvatat nimic de la marii oameni politici Diaconescu, Ratiu si ... Nu ar strica sa va uitati si in curtea lui Tariceanu, sa vorbiti cu Orban. Unde va aruncati ca orbii. 

    Faceti politica daca ziceti ca sunteti politicieni si duceti tara spre bine.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb