Groupama Asigurări lansează opţiunea de notificare online a evenimentelor pentru asigurările de viaţă

G.U.
Bănci-Asigurări / 19 august 2021

Călin Matei, Director General Adjunct Groupama Asigurări

Călin Matei, Director General Adjunct Groupama Asigurări

Groupama Asigurări, unul dintre liderii pieţei de asigurări din România, a lansat opţiunea de notificare online a evenimentelor specifice asigurărilor de viaţă, conform unui comunicat de presă remis redacţiei. Noua funcţionalitate vine în completarea serviciilor online de avizare a daunelor, disponibile şi pentru asigurarea de locuinţă cu extra acoperiri, CASCO şi asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) şi include elemente specifice tehnologiei Robotic Process Automation (RPA) de la UiPath.

Călin Matei, Director General Adjunct Groupama Asigurări, a declarat: "Digitalizarea a fost întotdeauna una dintre priorităţile noastre, ca modalitate de a fi mai eficienţi şi de a livra produse şi servicii simple, predictibile, în ton cu aşteptările clienţilor noştri. Am fost primul asigurător din România care a introdus constatarea daunelor şi realizarea inspecţiilor de risc la distanţă, prin intermediul unei aplicaţii de video call şi printre primii care au pus la dispoziţia clienţilor opţiunea de notificare a daunelor online. Dacă până acum serviciul era disponibil doar pentru anumite produse din categoria asigurărilor generale, de acum el este disponibil şi pentru produse din portofoliul asigurărilor de persoane. E un instrument gândit atât pentru a facilita interacţiunea clienţilor cu noi, dar şi pentru a eficientiza procese la nivelul echipei noastre şi a reduce timpii de răspuns. Cu alte cuvinte, e o investiţie în viitor".

Potrivit sursei citate, serviciul de notificare online a evenimentelor specifice asigurărilor de viaţă este disponibil pe www.groupama.ro şi poate fi accesat de clienţii care au o poliţă de asigurare de viaţă valabilă şi care doresc să deschidă un dosar de daună în urma producerii unui eveniment asigurat. Procesul este unul uşor de parcurs, rapid, toate documentele relevante pentru dosar fiind încarcate într-un singur loc.

Serviciul este valabil şi pentru notificarea daunelor specifice asigurărilor de locuinţă cu extra acoperiri, asigurărilor facultative pentru autoturisme CASCO sau asigurărilor de răspundere civilă auto (RCA).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb