Groupama şi SAP, un parteneriat bazat pe soluţii care fac diferenţa

A.F.
Bănci-Asigurări / 27 februarie

Groupama şi SAP, un parteneriat bazat pe soluţii care fac diferenţa

Groupama, liderul pieţei de asigurări din România, cu prezenţă pe piaţa locală încă din 2009, a ales SAP pentru transformarea sa digitală şi pentru îmbunătăţirea experienţei generale a echipei sale, conform unui comunicat remis redacţiei.

Conform comunicatului, Groupama se concentrează pe construirea unor parteneriate bazate pe încredere, cu scopul de a-i ajuta pe clienţi să se bucure de fiecare moment, oriunde s-ar afla, ştiind că au alături un partener pe care pot conta.

Alături de accentul pus pe clienţi şi parteneri, Groupama acordă o atenţie deosebită oamenilor din echipa sa, care reprezintă o componentă cheie în succesul companiei, oferind acestora oportunităţi de dezvoltare şi o experienţă de angajat superioară.

"Noi, la Groupama, credem în colegi, în talentele individuale, la fel cum credem şi în integrarea tehnologiei şi a inteligenţei artificiale în activităţile noastre. În felul acesta îmbogăţim calităţile umane esenţiale pe care le avem, precum empatia, buna colaborare, spiritul de echipă", declară Judith Kis, Director Resurse Umane, Logistică şi BCP Groupama.

Transformarea experienţei pentru echipa Groupama

Pentru a îmbunătăţi experienţa generală a celor 1.500 de oameni pe care îi numără echipa din România, precum şi a viitorilor candidaţi, Groupama a decis să îşi transforme la nivel local procesele de resurse umane prin intermediul SAP SuccessFactors.

Scopul urmărit de compania de asigurări prin această schimbare a fost acela de a moderniza şi mai mult sistemul informatic de resurse umane existent, pentru a răspunde mai bine nevoilor echipei, prin crearea unui spaţiu unic în care fiecare poate accesa diferite instrumente şi informaţii, precum proprii indicatori de performanţă, obiectivele de dezvoltare, remunerarea, dar şi prin intermediul cărora să poată accesa diverse oportunităţi de învăţare.

În plus, transformarea prin intermediul SuccessFactors a avut ca scop şi să le ofere managerilor un instrument util de a-şi gestiona echipele şi de a lua decizii manageriale mai uşor, sprijinite şi de date uşor accesibile. În ceea ce priveşte viitorii colegi, Groupama a urmărit, de asemenea, să creeze şi să menţină o bază solidă de potenţiali candidaţi.

"Scopul nostru principal este de a propune fiecărei organizaţii soluţii adaptate la situaţia curentă, dar şi de a oferi clienţilor noştri flexibilitatea de a se adapta în permanenţă la schimbările din viitor. Păstrarea unui avans faţă de concurenţă şi succesul pot fi obţinute atunci când sunt îndeplinite simultan mai multe condiţii. Una dintre acestea se referă la oameni şi la asigurarea faptului că aceştia sunt mulţumiţi cu activitatea lor, precum şi că nevoile le sunt satisfăcute la locul de muncă. Suntem foarte bucuroşi că Groupama a ales SAP SuccessFactors pentru a-şi optimiza operaţiunile de resurse umane şi de business în România şi, astfel, pentru a-şi consolida echipa", a menţionat Diana David, Managing Director SAP România.

Soluţia care face diferenţa

Suita bazată pe cloud SAP SuccessFactors Human Experience Management (HXM) oferă cel mai cuprinzător software de resurse umane şi cuprinde servicii de salarizare, talent management, HR analytics şi workforce planning, precum şi managementul experienţei angajaţilor. Soluţia SAP încurajează astfel oamenii să îşi atingă potenţialul maxim la locul de muncă, îmbunătăţind în acelaşi timp legătura dintre operaţiunile de resurse umane şi cele de business, cu scopul de a sprijini organizaţiile în crearea unei forţe de muncă sustenabile şi a unei afaceri profitabile.

"Groupama este un lider în industria asigurărilor şi suntem mândri că ne-a ales pentru a face un salt semnificativ în angajamentul lor de a îmbunătăţi procesele de resurse umane, experienţa angajaţilor şi eficienţa operaţională în general. Cu SAP SuccessFactors, Groupama beneficiază acum de o platformă end-to-end pentru recrutarea, dezvoltarea şi păstrarea talentelor. Un proiect complex precum acesta este un efort de colaborare care implică multipli stakeholderi - profesionişti în domeniul resurselor umane, echipe IT, directori şi utilizatori finali - iar Groupama a gestionat cu succes fiecare etapă a implementării sale," a adăugat Irina Tache Scorţea, SAP SuccessFactors Lead for Eastern Cluster.

După implementarea cu succes a SuccessFactors, în timpul căreia anumite procese semi-manuale au fost înlocuite cu fluxuri de lucru automatizate, Groupama a observat o creştere a eficienţei în domeniul gestionării resurselor umane. Aceasta a fost generată, pe de o parte, de un nivel mai ridicat de standardizare şi de viteză a proceselor, pe de altă parte, acest obiectiv a fost atins prin intermediul unor oportunităţi îmbunătăţite de monitorizare şi raportare. Astfel, prin intermediul SAP SuccessFactors, compania de asigurări a obţinut o experienţă generală îmbunătăţită a echipei sale, soluţia contribuind la strategia companiei care plasează la baza activităţilor sale omul şi tehnologia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb