Grupul Floria a vândut flori de 950.000 euro în primele 6 luni ale 2015

Elena Deacu
Companii / 30 iulie 2015

Grupul Floria a vândut flori în valoare de 950.000 euro în prima jumătate a acestui an, iar factorii care au contribuit la creşterea accelerată la nivel de grup sunt creşterea vânzărilor de buchete online, deschiderea florăriei Floria În Stradă şi dezvoltarea pe segmentul aranjamentelor corporate şi pentru evenimente personale.

Floria.ro a vândut în primele 6 luni ale anului flori online în valoare de 550.000 euro şi a înregistrat astfel o creştere cu 60% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Motoarele de creştere pentru Floria.ro, care permit afacerii să-şi consolideze poziţia de lider în piaţa vânzărilor online de flori în România, au fost creşterea numărului de parteneri, livrarea gratuită în 2 ore de la confirmarea comenzii în peste 130 de localităţi din toata ţara, livrarea în 24 ore în orice destinaţie din lume, diversificarea modalităţilor de plată şi orientarea către un public sofisticat, dupa rebranding.

"Reţeta noastră a fost simplă: să facem totul să ne îndeplinim misiunea de a livra cele mai frumoase şi rezistente buchete, cu cel mai simplu mod de comandă, în cel mai scurt timp, oriunde în ţară. Toate eforturile au fost orientate către acest obiectiv, iar rezultatele au apărut: cota de piaţă a crescut, iar clienţii sunt mai fideli brandului" declară Marina Popescu, e-Commerce Manager Floria.ro.

Primele 6 luni ale anului au marcat şi deschiderea primei florării Floria În Stradă, conceptul pentru vânzare offline de buchete şi aranjamente de flori propus de Grupul Floria.

Investiţia necesară pentru deschiderea florăriei a fost de 100.000 euro. Florăria Floria În Stradă este situată în centrul Capitalei, într-un spaţiu de 150 mp, pe str. Ion Câmpineanu nr. 22.

Deschiderea florăriei Floria În Stradă face parte din etapa a II-a a proiectului de extindere a grupului Floria, proiect ce implică investiţii de peste 200.000 euro până la finalul 2015.

Floria livrează flori şi buchete în toată lumea şi, în peste 130 de oraşe din România.

Din mai 2015, Floria este Furnizorul Oficial al Casei Regale a României, pentru buchete şi aranjamente de flori.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

28 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9771
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4684
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3052
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9072
Gram de aur (XAU)Gram de aur360.7082

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb