Heading for the Future - evenimentul de carieră creat de tineri pentru TINEri

Comunicate de presă / 3 aprilie

Heading for the Future - evenimentul de carieră creat de tineri pentru TINEri

Dacă ai între 18 şi 30 de ani şi încă nu te-ai hotărât ce carieră vrei să urmezi sau îţi doreşti să îţi deschizi orizonturile spre noi domenii, AIESEC în Bucureşti te invită la un eveniment inedit, de simulare a experienţei de muncă. "Heading for the Future" este un eveniment de carieră gratuit, o experienţă fresh şi captivantă care te va ghida către viitorul tău profesional.

Ce te aşteaptă la "Heading for the Future"?

"Heading for the Future" este o experienţă captivantă ce îţi deschide orizonturile în lumea carierei, oferind oportunitatea de a participa la workshop-uri din domenii variate precum resurse umane, vânzări, dezvoltarea afacerii, IT, marketing, digital marketing, management şi finanţe. Indiferent dacă eşti în căutarea unei specializări sau vrei să-ţi dezvolţi skill-urile, acest eveniment îţi pune la dispoziţie resursele necesare pentru a face primii paşi către succesul profesional.

Cu cine vei discuta la eveniment?

Printre invitaţii evenimentului se numără Dragoş Smeu, cu peste 14 ani experienţă în digital marketing şi fondator al agenţiei Mavericks, se alătură evenimentului nostru în calitate de speaker. Mavericks, agenţia fondată de Dragoş în 2016, se remarcă în special prin gestionarea performantă a campaniilor de promovare pentru clienţii din diverse domenii de activitate, inclusiv e-commerce, B2B şi start-up-uri. Printre clienţii pe care îi deserveşte se numără nume importante precum Cărtureşti, Mobexpert, L'Oreal, Ceresit şi Farmacia Tei.

Iar, dacă eşti curios să afli cu ce companii vei avea ocazia să te întâlneşti, ne face plăcere să anunţăm unul dintre partenerii cu care vom colabora la această ediţie: Michelin. Cu misiunea de "a oferi tuturor un mod mai bun de a avansa", Michelin, nu este doar lider în domeniul anvelopelor, dar şi în cel al angajărilor pe piaţă. Aceştia dispun de o gamă variată de job-uri în diferite domenii şi nenumăraţi experţi care îşi vor împărtăşi experienţele la workshop-urile pregătite în cadrul evenimentului. Prin urmare, eşti pregătit să îi dai un boost carierei tale şi să afli cum poţi să devii un top talent în domeniul tău?

Când şi unde ?

Evenimentul va avea loc în Bucureşti între 15-28 aprilie şi 13-28 mai, iar locaţia exactă urmează să fie anunţată pe paginile evenimentului de Facebook şi LinkedIn.

Ziarul Bursa este partener media al evenimentului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb