Heading for the Future - Evenimentul de carieră creat pentru TINEri

Comunicate de presă / 12 aprilie

Heading for the Future - Evenimentul de carieră creat pentru TINEri

Dacă ai între 18 şi 30 de ani, AIESEC în Bucureşti te aşteaptă la evenimentul de carieră cu cele mai actuale trenduri de pe piaţa muncii. Împreună cu speakerii noştri, am pregătit workshop-uri cu subiecte din diferite domenii, astfel încât să descoperi cariera potrivită ţie.

Despre ce vom vorbi?

Subiectele abordate vor fi pe teme de actualitate pe piaţa muncii, precum: design-ul de comportament şi digital marketing-ul, dar şi despre cariere consacrate, precum parcursul carierei în HR sau în IT.

În timpul evenimentului vom avea şi workshop-uri care se vor focusa pe soft skill-uri necesare oricărui tânăr la început de drum, despre cum să facem alegerile potrivite, despre autosabotaj, dar şi despre abilităţile pe care ar trebui să le învăţăm pentru o carieră de antreprenor.

Cu cine te vei întâlni la eveniment?

Speakerii care au decis să se alăture evenimentului nostru sunt experţi în domeniile lor şi dornici să-şi împărtăşească cunoştinţele cu tinerii aflaţi la început de drum. Iată despre cine este vorba:

Dragoş are peste 14 ani de experienţă în digital marketing. În 2016 a fondat agenţia Mavericks, specializată în performance media şi web analytics. În acest moment au un portofoliu de +100 de clienţi din domenii de activitate diferită de la ecommerce la B2B, lead generation campaigns sau start-ups. Mavericks gestionează campaniile de promovare unor clienţi precum Cărtureşti, Mobexpert, L'Oreal, Ceresit sau Farmacia Tei.

Emil este absolvent al Facultăţii de Automatică şi Calculatoare UPB, asistent universitar în cadrul facultăţii şi fondatorul Academiei Devmind, cu o experienţă de 8 ani în formarea studenţilor, la principalele materii de programare. Pasionat de dezvoltarea software, Emil a acumulat o experienţă bogată în industria IT, atât la nivel naţional cât şi internaţional, lucrând în companii precum: Bitdefender, Microsoft, Bloomberg.

Alexandru este antreprenor, public speaker şi CEO-ul Ability Development, una dintre primele companii de training şi consultanţă acreditată din România (din 2005) care organizează cursuri de formare profesională şi programe complexe de training, mentorat şi coaching pentru companii, instituţii publice şi persoane fizice.

Cristian este recruiter, people development specialist şi care şi-a dedicat ultimii 8 ani dezvoltării tineretului din România, prin poziţiile pe care le-a avut. Acesta este pasionat de HR, având diferite poziţii în BoostIT Hub, Humangest România şi The Conqueror Challenges. Dorinţa de a dezvolta în tineri leadership-ul şi pasiunea pentru HR şi-a regăsit-o cu 9 ani în urmă, când a fost Preşedinte AIESEC în Piteşti.

Matei este Coach Transformaţional şi Mental Fitness Coach cu experienţă în managementul schimbării, antreprenoriat şi în industrii creative ca: televiziunea, muzica, actoria şi organizarea de evenimente. El are +7 ani de experienţă în consiliere psihologică şi vocaţională, ateliere, training-uri sau coaching.

Sandra este Consultant în management, trainer şi coach cu experienţă în resurse umane, managementul schimbării şi management de proiect

Ea are +10 ani de experienţă în proiecte de consultanţă în servicii financiare, retail, petrol şi gaze, utilităţi, producţie şi servicii profesionale.

Emilia este consultant în economie comportamentală, trainer senior la Behavi LAB şi lector la Digital Hub Academy, unde predă cursul de "Customer Behavior. Lucrează cu organizaţii şi persoane fizice, aplicând cunoştinţe din ştiinţele comportamentale pentru a schimba comportamentul oamenilor (în bine).

Mădălina a început să lucreze în domeniul resurselor umane în 1994, a rămas în acelaşi domeniu şi aceeaşi companie timp de aproape 16 ani. În 2009 a lansat Portalhr.ro, iar cu un an mai târziu a început să ofere servici drept Career Advisor. Aceasta este coach de 6 ani şi predă în cadrul Bucharest School of Management.

AIESEC în Bucureşti te aşteaptă le eveniment între 15-28 aprilie şi 13-27 mai, să faci primii paşi spre cariera dorită!

Ziarul Bursa este partener media al evenimentului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb