Huawei îndeamnă utilizatorii să creeze noi moduri sportive pentru HUAWEI Watch

Comunicate de presă / 24 mai 2021

Huawei Consumer BG oferă utilizatorilor posibilitatea de a-şi îmbunătăţi sau crea moduri sportive cu totul noi pentru HUAWEI Watch. Astfel, aceştia îşi pot împărtăşi ideile şi pot trimite feedback printr-un chestionar simplu, având şansa de a câştiga o brăţară de fitness HUAWEI Band 6, conform unui comunicat de presă.

Huawei lansează periodic produse care să răspundă îndeaproape tuturor nevoilor şi aşteptărilor utilizatorilor. De această dată, compania oferă utilizatorilor iubitori de sport şi tehnologie ocazia de a-şi personaliza dispozitivele purtabile Huawei. Pentru a trimite feedback şi idei cu privire la modurile sportive, aceştia pot vizita https://consumer.huawei.com/ro/campaign/huawei-wearable-102-sports-mode/ până pe 5 iunie şi pot completa un chestionar simplu, care ajută utilizatorul să aibă şansa de a câştiga o brăţară de fitness HUAWEI Band 6 şi vouchere de reduceri pe www.huaweistore.ro.

102 moduri sportive pentru un stil de viaţă sănătos

Pentru că primăvara este aici, iar vara se apropie cu paşi repezi, cel mai bun moment din an pentru activităţi sportive este acesta. Cu 102 moduri sportive disponibile pe dispozitivele purtabile Huawei, acestea pot oferi iubitorilor de sport coaching ştiinţific, permiţându-le să se antreneze aşa cum trebuie, indiferent de sportul pe care îl practică: atletism, înot, drumeţii, cycling sau alte antrenamente. Pentru că fiecare se antrenează în propriul ritm şi stil, dar şi într-un mod unic, fiecare are nevoi unice. De aceea, Huawei vine cu o nouă oportunitate şi invită utilizatorii să-şi împărtăşească experienţele, nevoile şi gândurile, pentru a ajuta la crearea unor noi moduri sportive şi la îmbunătăţirea celor existente deja.

Moduri sportive pentru toţi

Produsele din categoria purtabilelor de la Huawei au rolul unui antrenor personal care se află chiar la încheietura mâinii, oferind informaţii şi valori vitale în timp real, precum şi sfaturi pe termen lung privind antrenamentele. În plus, fiecare dintre dispozitivele purtabile Huawei oferă măsurarea ritmului cardiac în timp real, numărul de calorii arse, dar şi durata antrenamentului, ceea ce permite ajustarea intensităţii activităţilor sportive la nevoile şi capacităţile personale.

Cel mai recent dispozitiv lansat de companie este HUAWEI Band 6, cea mai nouă brăţară din seria HUAWEI Band, care are îmbunătăţiri în materie de design, autonomie a bateriei, monitorizare fitness şi a sănătăţii.

Noul produs este prima brăţară inteligentă Huawei care include un ecran AMOLED FullView de 1,47 inci cu raport ecran-corp de 64%, ceea ce înseamnă că poate fi elegantă şi poate afişa mai multe informaţii în acelaşi timp. În plus, HUAWEI Band 6 moşteneşte durata de viaţă de două săptămâni a bateriei de la produsele purtabile Huawei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb