HVB Ţiriac Bank se extinde în judeţele Tulcea şi Giurgiu

Comunicat Banca HVB Ţiriac
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 2 martie 2007

Banca HVB Ţiriac a deschis în reşedinţele judeţelor Tulcea şi Giurgiu două sucursale, care se adaugă reţelei de 82 de unităţi la nivel naţional. Această acţiune se înscrie în strategia de extindere a băncii, care vizează acoperirea tuturor regiunilor cu potenţial economic de pe teritoriul ţării, deci o acoperire naţională completă prin prezenţa în fiecare judeţ până la sfârşitul anului 2007.

"Tulcea şi Giurgiu au un mare potenţial industrial, ca oraşe portuare şi de graniţă importante, cu necesităţi de finanţare atât la nivelul populaţiei, cât şi la nivelul companiilor implicate în principalele sectoare economice din aceste zone", a declarat Dan Pascariu, Preşedinte Executiv HVB Ţiriac Bank. "Banca HVB Ţiriac este recunoscută drept unul dintre cei mai de încredere parteneri locali, iar afilierea noastră la Grupul UniCredit este o garanţie a calităţii serviciilor pe care le oferim. Acesta este un avantaj atât pentru clienţi, cât şi pentru bancă, având în vedere că pe piaţa locală a serviciilor bancare este încă suficient loc de creştere", a mai adaugat Dan Pascariu.

Clienţii sucursalelor Tulcea şi Giurgiu vor beneficia de toate produsele şi serviciile din portofoliul HVB Ţiriac Bank, precum şi de consultanţa specializată oferită de bancă persoanelor fizice şi juridice. Fiecare dintre cele două unităţi are un punct de schimb valutar şi un bancomat, în perioada imediat următoare urmând să fie instalat şi un "Self Banking Corner" (un calculator cu acces la internet, prin care se pot procesa operaţiuni prin Online B@nking, 24 de ore din 24. Cu un portofoliu care variază de la operaţiuni bancare standard până la credite şi soluţii financiare personalizate pentru persoane fizice, persoane cu profesiuni liberale, IMM-uri şi corporaţii, HVB Ţiriac Bank acoperă toate necesităţile bancare şi de finanţare ale clienţilor săi, oferindu-le portofoliul si expertiza unui grup financiar cu tradiţie.

Despre HVB Ţiriac

În prezent, HVB Ţiriac Bank face parte, alături de UniCredit Romania, din reţeaua central şi est europeană a UniCredit Group. Cu active totale de 804 miliarde de euro şi cu o capitalizare de piaţă de 70 miliarde de euro, UniCredit Group este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa europeană a serviciilor financiare, deservind în Europa peste 35 milioane de clienţi prin intermediul a 7.000 de unităţi bancare din 21 de ţări. Bank Austria Creditanstalt este responsabilă pentru coordonarea activităţilor Grupului în Europa Centrală şi de Est.

Fuziunea dintre HVB Ţiriac Bank şi UniCredit Romania va poziţiona noua entitate printre băncile de top ale sistemului bancar românesc, UniCredit Group fiind cel mai puternic grup financiar la nivel mondial prezent în clasamentul primelor cinci bănci din România. Noua bancă va avea active totale nete de peste 3 miliarde de euro, oferind servicii şi produse printr-o reţea care numără în prezent 134 de sucursale în 37 de oraşe cheie din România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb