IKEA lansează trei colecţii noi în această toamnă

I.A.
Comunicate de presă / 8 octombrie 2019

IKEA lansează trei colecţii noi în această toamnă

Colecţiile destinate sărbătorilor de iarnă Värmer şi Vinterfest au ajuns în magazinele IKEA iar una dintre cele mai aşteptate colecţii, creată în colaborare cu Virgil Abloh, va fi disponibilă în ţara noastră la începutul lunii noiembrie, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

IKEA a invitat 2 familii de designeri, din două părţi diferite ale lumii - Suedia şi Kenya - pentru a crea o colecţie de sărbători.

VÄRMER aduce piese de mobilier şi decoraţiuni atrăgătoare, atemporale şi funcţionale, concepute pentru toate tipurile de sărbători, dar mai ales, pentru a sărbători timpul petrecut împreună.

Virgil Abloh a declarat: "Decorarea casei pentru sărbători poate fi un proces destul de personal. Fie că îţi place abordarea stilului minimal, cu filozofia specifică "mai puţin înseamnă mai mult", sau strălucirea sărbătorilor de iarnă, colecţia aduce câte puţin din fiecare stil, pentru toate gusturile. Colecţia de iarnă din acest an este inspirată de modalităţi moderne de a sărbători şi de a reuni oamenii. Pe măsură ce vei descoperi colecţia, vei găsi forme vesele, îndrăzneţe, ce provin din moştenirea scandinavă, care este simplă, dar bogată în modele. Colecţia vorbeşte prin materialele sale sustenabile, nuanţele fresh de roşu, albastru şi neutre".

Colecţia limitată Markerad combină, într-un mod aparte, funcţionalitatea cu stilul modern urban şi referinţele culturale înalte. Markerad constă într-o gamă de produse avangardiste, care se orientează către o viaţă fluidă şi contemporană, inclusiv un pat de zi, o masă, un scaun, o oglindă, un corp de iluminat, materiale textile, un dulap şi accesorii.

"Vreau ca fiecare articol să le aducă oamenilor un sentiment de mândrie şi îmi doresc ca designul să fie cel mai întemeiat motiv care să le trezească acest sentiment.", a adăugat Virgil Abloh.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb