Imoteca - The residential experts îşi extinde activitatea în Spania

F.D.
Companii #Construcţii / 22 aprilie

Rafaela Nebreda, fondatorul Imoteca

Rafaela Nebreda, fondatorul Imoteca

Imoteca - The residential experts, firmă de consultanţă şi reprezentare rezidenţială, anunţă extinderea semnificativă a portofoliului său din România şi lansarea operaţiunilor de consultanţă şi vânzare pentru piaţa imobiliară din Spania, conform unui comunicat de presă al companiei.

În 2024, Imoteca îşi consolidează poziţia pe piaţa imobiliară din România cu încă 9 proiecte, care se adaugă unui portofoliu de aproape 30 de proiecte în cele două decenii de activitate pe piaţa românească.

"Anul 2024 aduce pentru Imoteca un val de schimbări pozitive. Suntem într-o nouă etapă de creştere a vânzărilor şi a portofoliului, atât în zona de proiecte de volum, cât şi cu proiecte de tip boutique. Alegem cu mare atenţie partenerii cu care lucrăm şi punem mereu accent pe calitate superioară, sustenabilitate, dar şi pe poziţionarea şi facilităţile imobilelor pe care le reprezentăm. Dezvoltările din zonele centrale ale Bucureştiului sunt foarte căutate de clienţi, iar infrastructura de transport, educaţională şi accesul facil către toate punctele de interes sunt elemente definitorii în alegerile pe care le facem.

Printre noile nume mari din portofoliul nostru se află Gulia Eco-Village, Alexandriei 152 Residence şi Sera Verde Residence, care combină design-ul modern cu soluţii de sustenabilitate. Aceste noi proiecte reflectă angajamentul nostru pentru promovarea şi susţinerea proiectelor care prioritizează atât confortul urban cât şi apropierea de natură," declară Rafaela Nebreda, fondatorul Imoteca.

Expansiune pe piaţa din Spania

În urma creşterii interesului investitorilor români pentru piaţa spaniolă, Imoteca anunţă şi extinderea activităţii sale în regiuni cheie din Spania, precum Valencia, Alicante şi Malaga.

"Extinderea portofoliului nostru imobiliar în Spania reprezintă nu doar o evoluţie naturală, ci şi oportunitatea de a oferi investitorilor noştri acces la un mediu dinamic şi cu un potential imens. Pentru mine personal este o mare bucurie şi împlinire să ofer clienţilor acces la investiţii în proprietăţi din ţara mea de origine. Spania are o piaţă imobiliară într-o continuă dezvoltare, iar pentu Imoteca vedem această expansiune ca pe o poartă către noi oportunităţi de business, prin care calitatea şi sustenabilitatea proiectelor noastre vor aduce valoare adăugată pentru toţi cei implicaţi, fie că sunt ei investitori sau clienţi care vor o locuinţă de vacanţă în Spania," susţine Rafaela Nebreda.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb