ÎN 2015 Groupama Asigurări a plătit despăgubiri în valoare de aproximativ 100 de milioane de euro

Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 11 aprilie 2016

Groupama Asigurări a plătit, anul trecut, despăgubiri în valoare de aproximativ 100 de milioane de euro pe segmentul de asigurări non-life, 68% din sumă reprezentând sume achitate persoanelor juridice.

În total, în 2015, Groupama Asigurări a făcut plăţi, pe liniile de asigurări non-life, în baza a aproximativ 73.000 de dosare de daună, dintre acestea aproximativ 60% reprezentând dosare deschise de firme, se arată într-un comunicat remis vineri de companie.

Din totalul dosarelor non-life despăgubite, atât pe segmentul persoane juridice, cât şi persoane fizice, majoritatea reprezintă daune auto. Un procent de 65% din suma plătită ca despăgubire a mers către dosare CASCO, iar aproximativ 20% a însemnat plata despăgubirilor RCA.

Cea mai mare daună plătită de Groupama în 2015 a reprezentat despăgubirea pentru o poliţă RCA, de peste 2,1 milioane de lei. Pe liniile de business Property şi Agro, cele mai mari daune despăgubite au fost de peste un milion de lei, neluând în considerare dauna Radic Star.

"Suntem unul din liderii pieţei pe linia CASCO, este firesc ca o mare parte din dosarele de daună să provină din acest segment. Un număr mare de dosare continuă să vină însă şi din zona RCA", a declarat în comunicat Călin Matei, director general adjunct Groupama Asigurări.

Groupama Asigurări a plătit anul trecut aproximativ opt milioane de euro despăgubiri pe linia Property. Compania are peste 2.500 de clienţi fermieri, peste 700.000 de hectare de teren agricol asigurate în anul agricol 2014 - 2015 şi peste 67.000 de companii asigurate.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb