ÎN PRIMUL SEMESTRU DIN 2022 SIPEX a înregistrat un profit brut de 10 milioane de lei

S.B.
Piaţa de Capital / 30 august 2022

SIPEX a înregistrat un profit brut de 10 milioane de lei

SIPEX a înregistrat un profit brut de 10 milioane lei, pe primul semestru, în creştere cu 50% faţă de aceeaşi perioadă a anului 2021.

Cifra de afaceri a companiei a ajuns la 138 mil. lei, cu 12% mai mare faţă de primul semestru susţinută de creşterea numărului de clienţi în canalele B2B şi retail şi de lansarea noului magazin online www.SIPEX-online.ro.

"Este cel mai bun semestru de la înfiinţarea companiei în 1997, atât din punct de vedere al cifrei de afaceri, cât şi al profitului. An de an, SIPEX a fost o companie profitabilă, însă rezultatele obţinute anul acesta sunt cu atât mai valoroase cu cât piaţa materialelor de construcţii se confruntă cu provocări serioase cauzate de criza globală. În anii recenţi am investit aproximativ 800.000 de euro în consolidarea celor mai noi puncte de lucru, precum şi relocarea centrelor de lucru unde volumele au crescut. De asemenea, am consolidat segmentul B2B, unde ne-a crescut numărul de clienţi. Traiectoria ascendentă a companiei este susţinută de un management atent al stocurilor, previzionarea precisă a vânzărilor, precum şi ţinerea sub control a cheltuielilor." declară Irinel Gheorghe, CEO SIPEX.

Trimestrial, cifra de afaceri a înregistrat o creştere cu 18%, până la 74,6 mil.lei, în cel de al doilea trimestru din acest an faţă de primul trimestru, iar profitul net cu 70% la 5,3 mil.lei.

Compania operează cu un model de afaceri integrat, organizat în 3 linii de afaceri: vânzare şi distribuţie de materiale şi finisaje pentru construcţii, prestări servicii (consultanţă tehnică) şi vânzare de produse finite colorate.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb