ÎN URMA MANIFESTAŢIILOR ÎMPOTRIVA RESTRICŢIILOR 14 protestatari au fost arestaţi pentru 30 de zile

G.U.
Anticorupţie / 4 aprilie 2021

14 protestatari au fost arestaţi pentru 30 de zile

14 protestatari dintre cei 18 reţinuţi ieri au fost arestaţi preventiv duminică dimineaţă, informează Digi24. Este vorba despre manifestanţi care au participat la protestele violente din Piaţa Unirii, din Bucureşti, în noaptea de luni spre marţi. Aceştia au fost ridicaţi în zorii zilei de sâmbătă de acasă, după ce au fost percheziţionaţi de procurori şi poliţişti. Forţele de ordine au găsit mai multe probe, inclusiv materiale pirotehnice, notează sursa citată.

12 jandarmi au fost răniţi, bănci şi trei staţii de autobuz în valoare de 32.000 de euro distruse în centrul Capitalei. Este bilanţul violenţelor din noaptea de 29 spre 30 martie, când mai mulţi protestatari au devenit agresivi. Imediat după incidente, au fost date 650 de amenzi în valoare de peste 400.000 de lei şi au fost deschise opt dosare penale pentru distrugere, potrivit Digi24.

"Poliţia Capitalei, sub coordonarea Parchetului a pus în aplicare 24 de mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti, Ilfov, Giurgiu şi Prahova şi a pus în aplicare şi mai multe mandate de aducere într-o cauza privind infracţiunile din noaptea de 29 spre 30 din zona Piaţa Unirii", a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. La protestele rezist iohanis cerea arestarea jandarmilor,acum cere arestarea protestatarilor,cand primeau amenzi rezistii urlau ca este dictatura,cum apauda si cer arestarea protestatarilor,ipocrizie maxima,oare nu avem o lege pentru toata lumea....

    1. in dictatura , nu se mai pune problema de ipocrizie si alte mofturi .

    PEDEAPSA pentru violenta, chiar pentru intentia de violenta, dar permiterea/incurajarea protestelor pasnice.

    Aveti grija ce informtatii varsati in mintile voastre, zilnic, caci asta va influenteza viata.

    Daca doriti sa va hraniti zilnic cu mizerii, toxicitati, ura, panica, dezastre... asta veti perpetua , vedea mai departe in jurul vostru. 

    Vietile noastre sunt afectade te nodul in care privim, anaiza si vedem lumea. 

    Realitatea nu este mizeria vanduta zilnic pe canalele de massmedia! 

    Relitatea este ca massmedia face profituri vanzand mizerii si tinand prizonieri in propriile minti o parte covarsitoare din populatie. 

    Se fac bani zilnic, sunt oameni fericiti zilnic, oameni ce ies zilnic din saracie si cad altii zilnic in saracie. 

    Nu va mai consumati viata privind prin ochii altora lumea din jur! 

    Este foarte scurta! 

    Avem scriitori exceptionali pe bursa ce nu dau frau imaginatiei! 

    Accepta sa ramana in negura ciclitatii mediocre din dorinta de "siguranta" sau confort, 

    Avem si scriitor execrabili ce repeta ciclic mizerii.... Omul are abilitatea sa sara mai sus de excelenta lui sa a celor din jur. 

    semnat comenturi "cretine" 

    1. Mai du-te mai si predica in alta parte!

      Esti dus cu pluta! 

      Corect , nu vreau sa vad lumea prin mass media sau prin ochii citorva mii de oameni. Lumea este mult mai mare si uneori poti vedea mult mai multe privind in imediata apropiere. Manipularea este atat de lesne de vazut , doar sa vrei s-o deslusesti.

      Care mass -media,in care sa cred sau nu:un singur lucru e sigur:toti sunt platiti,orce eveniment cat de cat iesit din comun deschide robinetul de bani pentru ei.ne batem ca orbii ca lor sa le fie bine.Lor fiin cei din spatele politicienilor,care politicieni cu toti sunt vanduti si a mass-media.Reprezentantii statelor asazis democratice,a societatilor asazis democratice,patronii marilor concerne,toti stau cu geanta plina de verzisori pentru ONG-uri,asazis democratice si oameni de presa.Pe noi nu ne apara nimeni.priveti la DIGI.Atat au haitui-to pedepsito,izolat-o incit trebuie sa se retraga din tara prietena UNGARIA,Nimeni nu i-a luat apararea.la noi firmele autohtone sunt haituite a lasa loc celor straine.Atentia la USR_PLUS.pregatesc lucruri.........

      Comenturile tale ,,e" bune uneori, doar pe juma altadat' iar lumea e mult mai complexa de fapt, asa cum si creierul tau are bilioane de neuroni ce nu sint controlati chiar deloc.

      Ai o misiune buna sub pielea ta atunci cind dai sfaturi bune, dar problema e cu cei care nu le inteleg pentru ca nu au citit ca tine si nici nu au dorit asa ceva. Deci scrie mult mai concentrat cam cum ai comentat alteori pentru oameni care inteleg, ca mine si nu te uita la cei care mai mult de studiat pentru ca ei sint cei care nu merita sa fie ajutati sa inteleaga lumea asta. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5085
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2942
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9133
Gram de aur (XAU)Gram de aur383.6722

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb