Independenţa Sibiu, companie controlată de Transilvania Investments, a încheiat prima fază a reabilitării spaţiilor industriale

A.I.
Ziarul BURSA #Politică / 21 decembrie 2023

Independenţa Sibiu, companie controlată de Transilvania Investments, a încheiat prima fază a reabilitării spaţiilor industriale

English Version

Valoarea investiţiilor s-a ridicat la 1,5 milioane de euro

Independenţa Sibiu, companie controlată de Transilvania Investments, a investit 1,5 milioane de euro în prima fază a proiectului de reabilitare a spaţiilor industriale de pe platformă, conform unui anunţ al fondului alternativ de investiţii cu sediul în Braşov.

Scopul final al proiectului este reintegrarea vechilor hale de producţie în circuitul economic şi social al Sibiului, baza de la care va porni şi un nou proiect, mai amplu, de dezvoltare a unui hub în acest punct cheie din geografia economică a ţării noastre.

Conform anunţului Transi, două din cele trei hale aflate pe platforma din zona de Sud-Vest a Sibiului, la doar 500 de metri de intrarea pe autostradă, au trecut prin lucrări de reparaţii şi modernizare, în total fiind reabilitaţi 40.000 de metri pătraţi. Amenajarea finală a fost stabilită pentru a asigura un mix de utilitate. Astfel, pentru spaţiile destinate activităţilor de producţie şi depozitare, s-au păstrat vechile utilităţi de tip industrial (e.g. poduri rulante), iar pentru cele ce găzduiesc activităţi comunitare (sală de sport şi esplanadă de căţărări), structura şi designul interior au fost regândite. În prezent, 74% din halele renovate sunt închiriate.

Potrivit documentului, investiţiile au permis creşterea veniturilor din închirieri, ceea ce înseamnă resurse pentru pasul următor, respectiv reabilitatea celei de-a treia hale de pe platformă, o lucrare mult mai complexă. Pe termen lung, strategia de dezvoltare a platformei Independenţa include şi construirea de la zero a unei a patra hale, amplasată pe cele zece hectare de teren neocupate în prezent, dar şi dotarea cu tehnologii eco-friendly a spaţiilor deja existente.

Radu Roşca, preşedinte executiv Transilvania Investments, a spus: "Poziţionarea strategică a platformei şi faptul că, în aceeaşi locaţie, pot fi regăsite centre de afaceri, producţie, logistică sau pentru petrecerea timpului liber, ne susţin viziunea de a dezvolta un hub în care rezidenţii să aibă acces la oportunităţi pentru creşterea accelerată a businessului propriu".

Transilvania Investments este listată la Bursa de Valori Bucureşti, având în prezent o evaluare de circa 690 milioane de lei.

.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb