ING Bank lansează InBusiness

F.D.
Bănci-Asigurări / 7 august 2023

ING Bank lansează InBusiness

ING Bank România lansează InBusiness, un blog pentru antreprenorii români. Proiectul are ca scop să ajute la dezvoltarea afacerilor mici şi mijlocii, arată un comunicat de presă remis Redacţiei.

Potrivit sursei citate, anul trecut, în România, au fost înfiinţate 114.000 de afaceri mici şi mijlocii, în creştere cu 10% faţă de anul 2021, iar 75% dintre respondenţii unui studiu realizat de ING Bank, Impact Hub şi Bravva Angels au declarat că afacerea lor este funcţională şi generează venituri. În contextul în care interesul pentru antreprenoriat este tot mai pronunţat, blogul InBusiness îşi propune să aducă idei şi informaţii concrete, pe diferite teme actuale, de la experţi, precum şi studii de caz şi poveşti ale unor afaceri româneşti de succes.

"Antreprenorii au nevoie de instrumente predictibile pentru administrarea eficientă a afacerii, de sprijin pentru o creştere sănătoasă, precum şi de soluţii de finanţare potrivite nevoilor lor. În ING, suntem alături atât de antreprenorii aflaţi la început de drum, cât şi de cei care au deja o afacere matură, pe tot parcursul dezvoltării afacerii lor. Conversaţiile cu antreprenorii sunt o sursă continuă de inspiraţie pentru noi, învăţam de la aceştia, le întelegem priorităţile şi provocarile pe care le întâmpină. Aşa am creat blogul InBusiness.

Pe această platformă, ne propunem să facilităm schimbul de informaţii de la antreprenori pentru antreprenori, pentru a transforma informaţia în inspiraţie pentru business-uri şi mai şi", a declarat Delia Olteanu, manager strategie segment IMM, divizia Business Banking, în cadrul ING Bank România.

În cadrul blogului InBusiness, informaţiile dedicate antreprenorilor sunt structurate în patru categorii:

Business ABC - va detalia cum pot naviga antreprenorii prin activităţile de zi cu zi, pentru gestionarea optimă a resurselor umane, securitatea datelor, alegerea partenerilor de afaceri şi identificarea soluţiilor de finanţare potrivite;

MacroFocus - va oferi o perspectivă asupra evoluţiei principalilor indicatori macroeconomici. Antreprenorii vor afla cum şi de ce este util să îi aibă în vedere indiferent de mărimea afacerii;

Afaceri sustenabile - va prezenta studii de caz, bune practici, inspiraţie şi exemple despre paşii pe care îi pot face antreprenorii în tranziţia lor spre afaceri mai sustenabile;

Fonduri Europene - va decripta amplul subiect al finanţărilor europene, cu informaţii practice şi utile;

Pe Creştere - va pune accent pe importanţa învăţării continue şi puterea parteneriatelor, oferind acces la resurse de dezvoltare prin programe precum Startarium şi ScaleOut, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb