ING închide centrul regional de servicii pentru Europa lansat anul trecut la Cluj-Napoca

F.A.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 24 martie 2011

Grupul olandez de asigurări ING a decis încetarea activităţilor centrului regional de servicii pentru Europa din Cluj-Napoca, inaugurat anul trecut, din cauza recesiunii economice care a redus eficienţa preconizată a unităţii pe termen mediu, anunţă Mediafax.

"În urmă cu câţiva ani, ING a decis constituirea unui centru regional de servicii în Cluj-Napoca, în cadrul căruia urmau să fie centralizate operaţiunile locale din şapte ţări. De atunci, schimbările economice şi legislative, ca implicaţii ale recesiunii, au redus considerabil eficienţa preconizată pe termen mediu a acestui centru regional de servicii. Ca urmare, ING a decis să înceteze operaţiunile centrului regional de servicii din Cluj-Napoca. Cu toate acestea, decizia nu va avea niciun impact asupra clienţilor ING sau asupra contractelor acestora", se arată într-un comunicat transmis ieri de ING.

Obiectivul ING privind "întâmpinarea nevoilor clienţilor" este "cel mai bine atins la nivel local, în fiecare ţară", a declarat David Knibbe, director general al ING Asigurări Europa.

El a afirmat că ING va sprijini angajaţii centrului să găsească un nou loc de muncă sau să se relocheze, după închiderea unităţii.

"Încetarea activităţii Centrului Regional de Servicii al ING nu are niciun impact asupra prezenţei ING Asigurări în regiune. ING Insurance Central and Rest of Europe rămâne un motor de creştere pentru ING. ING intenţionează să îşi continue planurile de dezvoltare şi să ofere clienţilor săi cele mai bune produse şi servicii în toate ţările din regiune în care activează în prezent. De asemenea, operaţiunile bancare şi de asigurări ale ING din România nu sunt afectate de decizia de a închide centrul regional de servicii din Cluj-Napoca", au mai spus reprezentanţii ING.

În centrul ING inaugurat în septembrie 2010 au lucrat 300 de angajaţi. Centrul urma să aibă 1.000 de salariaţi până în 2013.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb