Instanţa respinge suspendarea hotărârilor acţionarilor SIF Oltenia, prin care a fost ales noul board

A.I.
Piaţa de Capital / 28 ianuarie 2021

Instanţa respinge suspendarea hotărârilor acţionarilor SIF Oltenia, prin care a fost ales noul board

Sentinţa poate fi atacată în cinci zile de la pronunţare

Tribunalul Dolj a respins acţiunea formulată de LIN&EMA SRL în care se cerea suspendarea executării hotărârilor AGOA SIF Oltenia din data de 29 octombrie, se arată într-un raport al SIF-ului remis, astăzi, Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Atunci, acţionarii au ales un nou Consiliu de Administraţie al SIF Oltenia, format din Sorin-Iulian Cioacă, Mihai Trifu, Adrian Andrici, Codrin Matei şi Cristian Buşu, dar ultimul, care fusese numit şi preşedinte al societăţii, nu a primit aviz din partea Autorităţii de Supraveghere Financiară ca administrator al SIF-ului.

Sentinţa de astăzi a Tribunalului Dolj este cu drept de apel în termen de cinci zile de la pronunţare.

De menţionat că reclamanta a cerut Tribunalului Dolj, într-un alt dosar, anularea hotărârilor acţionarilor SIF Oltenia din 29 octombrie, iar următorul termen pentru judecarea acestei solicitări este 16 februarie.

La data de 24 februarie, acţionarii SIF Oltenia sunt convocaţi în vederea aprobării situaţiilor financiare pentru 2019 şi a repartizării de dividende în sumă de 52,214 milioane de lei. SIF-ul a încheiat 2020 cu situaţiile financiare pentru anul anterior neaprobate şi cu distribuţia dividendelor suspendată, în urma voturilor unui grup de acţionari şi a unor decizii ale instanţei.

Tot la adunarea din februarie, acţionarii SIF Oltenia vor alege un membru al Consiliului de Administraţie în locul lui Cristian Buşu.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. ...

    Deci creșterea subita de ieri a fost doar un foc de paie sau cineva a greșit un ordin ?mai creștem si noi spre 2.0 astăzi ???

    1. Cum sa creasca. Nu a anunțat Marcu ca e liniște în piața:))) avem liniște. Nu , lichiditate nu IPO uri, nimic nicio schimbare sa nu deranjeze hotii. Aduceți l Busu înapoi, poate creste el pretul la loc ca el stie cum l-a dus in cap.

      Nu sta el Busu cu mâinele- n sân! Poate se întoarce intr o zi și pe mulți va popi! După “ cum și a luat o” va încerca sa o și “ dea”. Aviz amatorilor!

      Vremea lui Busu S a cam dus! Altii sunt acum pe cai mari, el nici pe mârțoaga!

    Iar a pierdut Curezu. Nu se poate asta. Este strigator la cer. Tot universul i se opune.

    1. Stai liniștit! Vine tare Aninutza și Popa și dau totul peste cap! Jurist și avocat de talie mondiala! Doar sunt consiliate de Pauna și Sichigea, iar peste toți cu ultima părere vine Patriki!

      Nea Tudorica, lasă te păgubaș, oamenii de mai sus ssunt niște nulității absolute! Păcat ca ai crezut in ele și ți au întors spatele, după ce le ai umplut buzunarele!

      Dacă Ciurezu avea un singur consilier bun, era și acum președinte sif Oltenia și toată lumea era mulțumită și o duceam bine! Păcat de experiența da, care se duce pe apa sâmbetei!

      Așa e când te înconjori de prosti( Patriki, etc) și tradatori( pauna, Sichigea și mulți altii)

      Probabil grasanul și cap mic și sec, nu se gândesc ca trădând o data, cei care i tin, se gândesc de 10 ori ca pot fi și ei Trădați, dar timpul este un sfetnic bun- pentru ambele tabere!

      Cap mic, Nina, pe timpul lui Ciurezu era 8 luni in concediu medical, iar acum zburda pe imas! Sa înțelegem ca Cioacăn o “ mulțumește” mai bine !?Vârsta sa fie de vina?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb