"Intercapital Invest" vrea să încheie anul fără pierdere

Ş.C.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 27 octombrie 2009

Casa de brokeraj "Intercapital Invest" a intermediat, în primele nouă luni ale anului, tranzacţii cu acţiuni şi unităţi de fond în valoare de 305,1 milioane de lei, dintre care 154,2 milioane de lei reprezintă valoarea schimburilor intermediate doar în trimestrul al treilea al acestui an, potrivit unui comunicat transmis, ieri, de reprezentanţii societăţii. Pentru comparaţie, în primele nouă luni ale anului trecut, societatea intermediase tranzacţii similare de 592,6 milioane de lei.

Compania a înregistrat venituri totale preliminare de patru milioane de lei, în primele nouă luni ale anului, în scădere faţă de acelaşi interval al anului trecut, când raportase venituri similare de 6,5 milioane de lei.

Domnul Răzvan Paşol, directorul general al "Intercapital Invest", ne-a spus că speră ca societatea pe care o conduce să încheie anul cu un rezultat net de zero lei.

"Ţinând cont de criza economică, vrem să încheiem anul fără pierderi, în condiţiile în care ne-am mărit cota de piaţă şi am făcut şi noi investiţii", a afirmat domnia sa.

"Intercapital Invest" a avut, în luna septembrie, o cotă de piaţă de 3,3%, ocupând locul al zecelea în topul caselor de brokeraj de la Bursa de Valori Bucureşti, după ce a intermediat tranzacţii în valoare de 60,53 milioane de lei. Reprezentanţii "Intercapital Invest" au precizat, ieri, că, în trimestrul al treilea al anului, societatea a înregistrat schimburi cu obligaţiuni de 4 milioane de lei, şi de 14,4 milioane de lei în intervalul ianuarie-septembrie 2009.

Anul trecut, "Intercapital Invest" a raportat o pierdere de 29.763 de lei, după ce în 2007, înregistrase un profit de 1,56 milioane de lei.

Anul acesta, "Intercapital Invest" a încheiat singura ofertă publică iniţială derulată la Bursa de Valori Bucureşti, cea a fondului OTP WiseRo.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb