Interesul consumatorilor pentru produse vegetale sănătoase este mai ridicat în perioada postului Paştelui

R.S.
Miscellanea / 18 aprilie

Interesul consumatorilor pentru produse vegetale sănătoase este mai ridicat în perioada postului Paştelui

În perioada celui mai lung post din an, consumatorii care respectă regimul alimentar al Postului Mare găsesc la raft o selecţie variată de produse vegetale din categoriile Caroli Vegalia şi mâncăruri gata preparate Maestro din portofoliul Caroli Foods Group, potrivit unui comunicat transmis redacţiei.

Conform statisticilor, interesul consumatorilor pentru produse vegetale sănătoase este mult mai ridicat în perioada postului Paştelui. Cele mai recente studii arată că 45% din populaţia României respectă, total sau parţial, Postul Mare.

"Observăm, în general, un interes în creştere din partea consumatorilor pentru produse vegetale, iar gamele aflate în portofoliul brandurilor Caroli şi Maestro sunt realizate pe baza unor reţete menite să asigure aportul de proteine vegetale. Produsele Caroli Vegalia, realizate pe bază de proteină de mazăre, şi mâncărurile gata preparate Maestro, cu ingrediente naturale şi fără conservanţi sau aditivi, sunt o alegere potrivită de consum în perioada postului Paştelui sau pentru consumatorii care urmează diete vegetariene, care vor să integreze în regimul lor alimentar acest tip de produse. Produsele vegetale din portofoliul companiei reprezintă un alt mod prin care oferim consumatorilor alternative de consum în funcţie de preferinţele lor culinare şi le facem, astfel, alegerea mai facilă", explică Ana Maria Costea, Executive Marketing Director Caroli Foods Group.

CE PRODUSE VEGETALE CAROLI VEGALIA ŞI MAESTRO READY MEALS SE AFLĂ ÎN MAGAZINE

Caroli Vegalia - produse vegetale sub formă de baton

Produsele din gama Caroli Vegalia sunt preparate pe bază de proteină de mazăre, numai cu ingrediente vegetale, nu conţin organisme modificate genetic şi nu au gluten. Aceste atribute le transformă în alimente ideale în perioada postului şi nu numai. Patru sortimente din această gamă sunt disponibile în magazine în această perioadă: "Baton vegetal clasic" (400 g), "Baton vegetal cu ardei" (400 g), "Pastă vegetală cu ciuperci" (150 g) şi "Pastă vegetală cu ceapă verde" (150 g), se precizează în comunicat.

Maestro - produse gata preparate într-un ambalaj inovator

Gama de mâncăruri gata preparate Maestro include supe şi feluri principale de mâncare în porţii săţioase, a câte 350 - 400 de grame, reprezentând cantitatea optimă pentru a evita consumul exagerat sau risipa alimentară. În plus, produsele ready meals Maestro sunt ambalate şi pasteurizate printr-o tehnică specială, care le permite să îşi păstreze prospeţimea timp îndelungat, până la 60 de zile.

Produsele gata preparate din gama Maestro prezente pe rafturile magazinelor în perioada Postului Mare sunt: Ciorbă de fasole cu cimbru, Supă cremă de ciuperci cu nucşoară, Supă cremă de legume, Supă cremă de roşii cu busuioc, Supă cremă de ţelină cu pătrunjel, Spanac cu mămăliguţă, Tocăniţă de ciuperci cu mămăliguţă, se arată în comunicat.

Gamele Caroli Vegalia si ready meals Maestro pot fi găsite la nivel naţional, în magazinele de tip hypermarket, supermarket, cash & carry (doar Caroli Vegalia), discounter (doar Caroli Vegalia) şi E-commerce.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb