"Intersource" România a lansat primul curs de etichetă şi networking în afaceri

Virginia Balcu
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 20 februarie 2004

"Intersource" România a lansat primul curs complet de etichetă şi networking în afaceri disponibil pe piaţa românească, sub titlul "Elite Business Networking Etiquette". Cursul se adresează în special companiilor care doresc să investească în capitalul uman de care depinde succesul lor, dar şi persoanelor fizice care urmăresc să aibă succes în propria carieră.

"Cursul se adresează oricui doreşte să facă o impresie bună partenerilor de afaceri, să-şi construiască o imagine cît mai personală şi mai distinctivă, să fie admirat pentru modul cum se comportă în societate. Aceste aspecte - alături de multe altele - vor fi tratate pe larg în cadrul acestui seminar", a declarat Ema Grigore, trainer şi consultant "Intersource" şi autoarea acestui curs.

Structura cursului a fost gîndită în aşa fel încît să răspundă cît mai bine cerinţelor din mediul românesc de afaceri actual, fiind foarte mult axat pe recomandări practice. Cursul este structurat pe patru module distincte, fiecare propunîndu-şi o abordare cît mai practică şi mai cuprinzătoare a următoarelor aspecte: eticheta în afaceri şi ce înseamnă networking de succes; arta conversaţiei; vestimentaţie şi stil; afacerile şi gastronomia.

Participanţii la acest curs îşi vor face o imagine asupra unor aspecte cheie pentru comportamentul în mediul de afaceri, de la modul cum se iniţiază o conversaţie şi ce ţinută să adopte cu diferite ocazii, pînă la cum să se comporte adecvat la orice reuniune de afaceri sau cum să prezinte invitaţii unii altora, fără teama să încălce regulile de politeţe. Peste 70% din timpul cursului constă în exerciţii interactive prin care se practică abilităţi de comunicare şi relaţionare, studii de caz, proiecţii video, simulări de situaţii reale, şi teste de autoevaluare.

Primul seminar va avea loc în data de 23 martie, ulterior fiind programată cîte o sesiune în fiecare lună, cu excepţia lunilor iulie şi august. "Elite Business Networking Etiquette" se lansează prin programul Open Seminars, iniţiat de "Intersource" şi diviziile sale achieveglobal, PayPoint, HROneSource. Preţul cursului este de 220 de dolari plus TVA, pentru un cursant.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb