Investiţie de 10 milioane euro în hotelul Radisson Blue Braşov

R.R.
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 30 octombrie 2018

Investiţie de 10 milioane euro în hotelul Radisson Blue Braşov

Proiectul este realizat de compania românească Rara Hotels

Compania românească Rara Hotels investeşte 10 milioane de euro în realizarea proiectului hotelului de cinci stele Radisson Blue din Braşov, arată un comunicat al companiei.

Potrivit acesteia, proiectul este unul de anvergură şi o premieră pentru brandul internaţional, acesta fiind primul hotel al mărcii deschis într-un oraş care nu este o capitală.

Unitatea hotelieră va avea 110 camere şi va mai cuprinde două restaurante, două baruri, o sală de conferinţe, o sală de sport şi un centru spa, se mai precizează în comunicat.

Radisson Blue Braşov va fi construit în vechea clădire în care a funcţionat pe vremuri Palatul Telefoanelor, o clădire cu grad seismic 5.

Reprezentanţii companiei au mai spus: "În prezent, procesul de implementare se află într-un punct important, deoarece au fost obţinute Certificatele de urbanism în vederea obţinerii autorizaţiei de construcţie, Autorizaţia de construcţie în vederea consolidării clădirii existente cu risc seismic de grad 1, Certificatul de urbanism în vederea ges-tionării reţelelor de utilităţi. Practic, din acest moment au fost îndeplinite toate criteriile pentru a se demara lucrările de organizare de şantier, de protejare a faţadelor şi de consolidare a structurii de rezistenţă a clădirii".

Conform Ramonei Neamţu, reprezentant şi owner al Rara Hotels, compania îşi doreşte să finalizeze proiectul până la sfârşitul anului 2020, aceasta adăugând că urmează o nouă fază de obţinere de avize şi autorizaţii de la toa-te instituţiile şi autorităţile, etapă ce nu ar trebui să depăşească o perioadă de cinci luni şi ce se va finaliza cu Autorizaţia de Construcţie, şi că sunt demarate discuţii avansate cu diferite firme de construcţii cu experienţă în domeniu.

Comunicatul mai notează: "Pe 2 noiembrie 2016, s-a semnat contractul de franciză pentru dezvoltarea şi operarea în Braşov a primului hotel afiliat la brandul Radisson Blu din zona Transilvania. Radisson Blu este parte a Radisson Hotel Group, care include Quorvus Collection, Radisson, Radisson Red, Park Plaza, Park Inn by Radisson şi Country Inns & Suites By CarlsonSM. Un singur hotel din Bucureşti este afiliat lanţului Radisson Blu".

Rara Hotels face parte din Rara Group, grup 100% antreprenoriat româ-nesc, ce deţine afaceri din zona horeca, construcţii, imobiliare şi energie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb