ÎPS Teodosie a încălcat iar restricţiile

S.B.
Internaţional / 1 ianuarie 2021

ÎPS Teodosie a încălcat iar restricţiile

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a transmis joi noaptea, la finalul Te Deumului oficiat la Catedrala Arhiepiscopală, că mulţumeşte autorităţilor care l-au făcut să intuiască faptul că se pot ruga credincioşii şi la miezul nopţii. Organizând slujba după ora 23:00, el a încălcat restricţiile impuse de carantina instituităîn municipiul Constanţa, faptul că după ora 23 există şi interdicţie de circulaţie, precum şi recomandările Patriarhiei, informează news.ro.

El a mai afirmat că bisericile nu trebuie să se închidă orice boală ar veni şi că el ar fi trebuit să se îmbolnească primul având în vedere câţi oameni s-au aflat în biserică. La Te Deum în Catedrală au fost prezenţi zeci de credincioşi, cei mai mulţi purtând mască de protecţie, dar fără a respecta şi distanţarea socială.

Înalt Prea Sfinţitul Teodosie a oficiat joi seara, începând cu ora 23.15, slujba de Te Deum pentru mulţumire şi pentru binecuvântare a Noului An calendaristic la Catedrala Arhiepiscopală din Constanţa. La ceremonie au fost prezente câteva zeci de persoane. Cele mai multe dintre acestea purtau mască, dar nu au respectat întotdeauna distanţarea fizică. La un moment dat, câţiva credincioşi s-au apropiat de Arhiepiscopul Tomisului, care i-a binecuvântat.

La finalul ceremoniei religioase, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie a mulţumit autorităţilor care i-ar fi îngăduit această rugăciune de la miezul nopţii.

"Mulţumim lui Dumnezeu pentru această noapte de lumină pentru care mulţi nu au avut speranţe, unii nu au venit temându-se că îi opreşte cineva. Sigur, cine să ne oprească, avem dreptul cu toţii să ne rugăm când ne este ceasul rugăciunii. Şi iată vreau să mulţumesc şi autorităţilor de aici cu care m-am consultat şi m-au încuviinţat, nu expres, ci m-au făcut să intuiesc că noi putem să ne rugăm şi la miezul nopţii şi le mulţumesc pentru că ordinele omeneşti nu pot să anuleze poruncile dumnezeieşti", a afirmat Arhiepiscopul Tomisului.

El a mai declarat că bisericile nu trebuie să se închidă orice boală ar veni şi că el ar fi trebuit să se îmbolnăvească primul la câţi oameni s-au aflat în biserică.

"Am spus-o de mult că bisericile nu se vor mai închide şi o spun iarăşi, bisericile nu trebuie să se închidă orice boală ar mai veni. Bisericile sunt vindecătoare de boli. Am fost mulţi aici în biserică, nu ne-am îmbolnăvit. Eu trebuia să mă îmbolnăvesc primul, dar nu nu m-am îmbolnăvit. De aceea, pentru că dacă îl avem pe Dumnezeu care este doctorul sufletelor şi al trupurilor noastre vom rămâne sănătoşi nu numai la trup, dar şi la minte şi la constiinţa noastră care va rămâne trează", a mai transmis Arhiepiscopul Tomisului.

Municipiul Constanţa se află în carantină până pe data de 1 ianuarie, la ora 20, iar după ora 23 există interdicţii de circulaţie la nivel naţional.

Conform anunţului Patriarhiei, slujba de binecuvântare a Noului An urma să fie oficiată joi imediat după slujba Vecerniei, tocmai pentriu a respecta restricţiile de circulaţie.

"În contextul prelungirii stării de alertă, în care deplasarea în afara domiciliului este interzisă după ora 23.00, dar şi al recomandărilor speciale ale autorităţilor pentru perioada de sărbători, slujba de binecuvântare a Noului An, care se săvârşea la miezul nopţii trecerii dintre ani, va fi săvârşită anul acesta imediat după slujba Vecerniei din seara zilei de 31 decembrie 2020", este mesajul transmis de purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 21 )

  1. Dincolo de criticile care-i pot fi aduse arhiepiscopul e un personaj si sincer, nu aș vrea să se imbolnaveasca!

    M-a supărat la început, dar acum parcă mă întărește desi nu sunt prea credincios ! 

    1. Noroc mult in anu nou de nebunie colegiala !

    Intenționat sataniștii FIAREI au prelungit carantina până în 1 ianuarie ora 20, ca să nu se poată ține aceste slujbe de Anul Nou.

    Numai că Dumnezeu le vede pe toate și va coborî prigoană asupra lor.  

    oare de ce s-au indragostit unii de restrictii , de stau cu ele in gura tot timpul ?

    1. De sclavi și de slugi, de ce crezi?

      Ceaușescu a ajuns dictator prin "efortul" altora care ridicau osanale regimului. 

      Ceausescu a ajuns dictator din cizmar si ca murea de foame cind era copil. A distrus biserici si a hulit ortodoxia iar sfirsitul a fost pe masura !

      Pooate vrei sa te oferi la acelasi sacrificiu ? 

    Și dacă se îmbolnăvesc dintre participanții la slujba, plătește Teodosie tratamentul, sau biserica ori cei care sunt de acord cu el? Nici Papa de la Roma nu a oficiat slujba de la miezul nopții și nu o oficiază pe cea de azi. Dar Teodosie rămâne veșnicul contestatar al statului. Sper ca statul sa nu mai plătească jumătate din salariile preoților, decât când slujbele de cununie, botez, înmormântare vor fi gratuite.

    1. Dumb question.

      Când s-au îmbolnăvit o parte din oamenii care au mers la vot în Sept/Dec 2020 (din 8 milioane sigur unii s-au îmbolnăvit ) a plătit Plăvanul tratamentul sau ong-urile lui Soroş? 

    Înalt Prea Sfinţitul Teodosie :"Am spus-o de mult că bisericile nu se vor mai închide şi o spun iarăşi, bisericile nu trebuie să se închidă orice boală ar mai veni.Bisericile sunt vindecătoare de boli"

    Opinie :  

    1 "omul sfinţeşte locul si nu invers" (spitatele fara stiinta , tehnologie si personal medical competent nu sunt vindecatoare de boli ci dimpotriva - generatoare de boli daca nu se respecta igiena si procedurile sanitare, s.a.m.d) 

    2 nici macar Iisus Hristos nu si-a insusit mandria de "vindecator de boli " spunand : "Credinta ta l-a vindecat" cu atat mai putin ar fi fost de acord cu "prea Sfinţitul " sa scoata biserica lui Hristos din smerenie in mandrie. 

    3.daca " prea ca Sfinţitul" ar fi militat ca biserica lui Hristos sa fie deschisa permanent 24/7 (adica non-stop) si credinciosii nu ar fi fost fortati si nevoiti sa se inchine pe afara in fata usilor de biserica cu lacatul pus , ar fi fost de bun simt din partea "Cezarului" sa faca derogare de la regula "cetatii" astfel incat prea Sfintitul sa nu se comporte ca un lider de secta ce vrea sa se plaseze in afara legii facand propaganda si incurajand noi "martiri", noi "eroi", noi "jertfe"ingropate la temelia bisericii ce in nici un caz nu trebuie transormata in cavou. 

    4. m-as fi bucurat sa port numele Vasile si Înalt Prea Sfinţitul Teodosie sa spuna tuturor miilor de romani ce poarta acest nume : "LA MULTI ANI!!" amintind tuturor ca Sfântul Vasil a fost  

    Episcop de Cezareea, si unul dintre cei mai importanţi sfinţi ai Bisericii Ortodoxe  

    ,sărbătorit pe 1 ianuarie în calendarul ortodox 2021.

    1. cei care-si doresc sa fie răspopiţi sa se ia de mana cu Prea Sfinţitul ce se vrea vedeta cantareanta cu spectatori si nu un slujitor al lui Dumnezeu asa cum sunt preotii din manastiri ce se roaga neincetat fara sa atraga mereu atentia asupra lor cum face Teodosie in mod fățarnic si ostentativ.

      Slujba trecerii dintre ani – 31 decembrie 2020

      În contextul prelungirii stării de alertă, în care deplasarea în afara domiciliului este interzisă după ora 23.00, dar și al recomandărilor speciale ale autorităților pentru perioada de sărbători, slujba de binecuvântare a Noului An, care se săvârșea la miezul nopții trecerii dintre ani, va fi săvârșită anul acesta imediat după slujba Vecerniei din seara zilei de 31 decembrie 2020.  

      Biroul de Presă al Patriarhiei Române

      basilica.ro/patriarhi a-romana-slujba-trecerii-in-no ul-an-are-loc-mai-devreme-pent ru-a-respecta-restrictiile-de- circulatie 

      Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, a participat în seara de 31 decembrie 2020, la slujba trecerii în Noul An, oficiată la Catedrala Mitropolitană din Iași. Conform rânduielilor transmise de Patriarhia Română, în contextul prelungirii stării de alertă, slujba de binecuvântare a fost săvârșită imediat după Vecernie.

      La final, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei a adresat celor prezenți un cuvânt de binecuvântare: „Puțin câte puțin, anul 2020 se încheie. Pătrundem de mâine în Noul An iar noi ne vom încadra în rânduiala timpului, vom încerca să viețuim cât mai aproape de normalitatea cu care ne-am obișnuit anul acesta, având ceva experiență și în lupta cu noua boală molipsitoare. Nădăjduim că vom fi mai curajoși, mai încrezători în mila lui Dumnezeu, mai aproape de El și de ceea ce El așteaptă de la noi”. 

      Pai in logica incalcarii regulament de functionare biserica a facut mai devreme ce a vrut iar mai apoi cind s- a imbolnavit nu cumva e bine sa vina mai tirziu la spital sau poate sa aduca salvarea la altar pe toti bolnavii ce cred ca biserica-i vindeca ?

      Kum este logica ta de funie uda ? 

    mie imi place de IPS Teodosie ...are sange in el si are Logos de la Dumnezeu !

    doar sa nu dea pacatul mandriei in el. 

    in rest lucreaza intru cuvantul Domnului  

    FOARTE BINE ATI FĂCUT PREA FERICIREA VOASTRĂ. TARA ARE NEVOIE DE ASA PASTORI. DUMNEZEU SA VA ÎNTĂREASCĂ ȘI SA VA TINA SĂNĂTOȘI. IAR ACEST W. C. U PUBLIC DE LA NR 4 SATANIST, SPURCAT, L. G. B.T.IST, MUIST SA NE-O SUGA DIN PRIMA ZI A ANULUI CHIAR DACĂ NU SUNTEM CA EI ADICĂ CA ACEȘTI SATANIȘTI BLESTEMAȚI, SPURCAȚI. LOCUL VOSTRU PE VEȘNICIE ESTE SODOMA ȘI GOMORA SLUGILE LUI ANTI CRISTI. SATANIȘTI LOR AVEM O ÎNTREBARE LA VOI DE CAE PREȘEDINTELE VOSTRU L. G. B.T.IST,MUIST W. C. UL. PUBLIC AL OCCIDENTALILOR ȘI SPĂLAT OMULUI SUGATOAREA DE PULII AL GAY LOR DE LA BRUXELLES NU SA VACCINAT S AU NU SE VACCINEAZĂ. DRAGA REDACȚIE POATE NU ȘTERGEȚI ACEST MESAJ CA SA L CITEASCĂ TOATĂ TARA. CHIAR VA ROG. UN AN NOU FERICIT ȘI DRAGI ROMANII NU VA PIERDEȚI CREDINȚĂ. LA ACEȘTI CRIMINALI LI SA DAT PUTERE PENTRU PĂCATELE NOASTRE DACĂ NE ÎNTOARCEM LA DUMNEZEU CU CREDINȚĂ BUNUL DUMNEZEU NE IZBĂVEȘTE DE ACEȘTI TIRANI CRUZI, CRIMINALI BĂUTORII DE SINGE, CĂLCĂTORUL PESTE CADAVRE CUM SA LĂUDAT HITLERIST UL, FASCIST UL, NAZIST UL DUPĂ CE A COMANDAT MASACRUL DE LA COLECTIV CA SA SE SIMTĂ CONFORTABIL. CRIMINALILOR SATANIST II PUTEȚI DORMI BINE LA CIT RĂU LEA ȚI FAC ROMANILOR ÎN 2020.SODOVA ȘI GOMORA VA AȘTEAPTĂ SLUGILE LUI LUCIFER TATĂL VOSTRU ANTI CRIST, PENTRU CARE BATJOCORIȚI ȘI ÎNCHIDEȚI BISERICILE. ASA SA VA ÎNCHIDĂ DUMNEZEU PE VOI ÎN FUNDUL IADULUI PE VECI CUM ATI FĂCUT VOI SFINTELOR BISERICI. DAR NU UITAȚI CA BUNUL DUMNEZEU NU SE LASĂ DE VOI BATJOCORIT SPURCATILOR. SCRISOAREA DINȚILOR ȘI FOCUL IADULUI PE VECI VA AȘTEAPTĂ.

    1. vem nevoie de mai multe ospicii pentru internarea acestor bolnavi

      mars , prostule !

      respecta pozitiile alternative, anonim la 7.1 !

      „Omul este mânios şi ocărâtor, stăpâne, şi pentru aceasta m-am temut să ţi-l arăt, ca să nu greşească cu vreun cuvânt împotriva Sfinţiei tale”. Atunci a zis Vasile: „Bună nevoinţă alegi. Dar să mă laşi şi pe mine întru această noapte să-i slujesc lui, ca şi eu să fiu părtaş la plata ta”. Drept aceea a rămas fericitul Vasile singur cu cel bolnav şi închizându-se toată noaptea a petrecut în rugăciune şi dimineaţa l-au scos pe cel bolnav întreg şi sănătos.

    IPS Teodosie o cauta cu luminarea si o va gasi cit de curind !

    1. para-n-darat !

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb