IULIAN BULAI: "Dacă Eminescu ar fi trăit astăzi, ar fi semnat pentru «Fără penali în funcţii publice»"

S.B.
Politică / 15 ianuarie 2021

"Dacă Eminescu ar fi trăit astăzi, ar fi semnat pentru «Fără penali în funcţii publice»"

Preşedintele Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor, deputatul USR de Neamţ Iulian Bulai, afirmă, într-o postare pe Facebook, că, dacă Eminescu ar fi trăit astăzi, ar fi semnat pentru "Fără penali în funcţii publice", ar fi eliminat pensiile speciale, ar fi desfiinţat inspectoratele şcolare, ar fi vrut să construim mai repede autostrada A8, pentru a ajunge mai repede de la Iaşi la Viena, informează news.ro.

"Dacă Eminescu ar fi trăit astăzi: ar fi semnat pentru "Fără penali în funcţii publice"; ar fi eliminat pensiile speciale: ar fi desfiinţat nspectoratele şcolare, pe care le ştia bine; ar fi vrut să construim mai repede autostrada A8, pentru a ajunge mai repede de la Iaşi la Viena; ar fi reformat radical TVR, SRR şi CNA. La mulţi ani, Mihai! Mulţumim pentru moştenirea primită de la tine!", a scris Bulai.

Vineri se împlinesc 171 de ani de la neşterea poetului Mihai Eminescu şi este celebrată Ziua Culturii Naţionale.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. Bulai este bolnav dupa atentie sau doar bolnav. Sa amesteci prostiile tale politice cu Mihai Eminescu mi se pare o neobrazare fara margini. Nu esti capabil sa spui ceva inteligent, ceva de opera lui, ce istet macar, taci dr acu macar o zi. Urat caracter Bulai asta.

    1. Dacă Eminescu ar fi trăit astăzi ar fi fost dezgustat de Bulai.

      Astept cu interes reactiile lui Mugur Mihaescu la LATRATURILE de COIOT ale acestu CERSETOR BUL(IT)AI,care le-a spus romanilor ca el a supravietuit din cersit si vanzare de sticle goale prin Norvegia.La cate scoli incepute si neterminate are acest NEICA NIMENI,sa il contrapui LUCEAFARULUI POIEZIEI ROMANESTI Eminescu, mi se pare o IMPIETATE la adresa POIETULUI NEPERECHE,si ar trebui sa le fie RUSINE celor care ii popularizeaza IDIOTENIILE acestui NAZIST.!

      "" Dacă Eminescu ar fi trăit astăzi""... ar fi criticat relele epocii post-decembriste și ar fi militat pentru repararea țării Unite.

      În mod sigur nu ar fi "gavărit pa ruski" (în limba muscalilor de peste Nistru) ca _1. & 1.1._ acești cripto-Tovi. atât de transparenți...CIUMAȚI ROȘII  

      Comentariul sublim ! Scrisul prin saritura de la caractere mici la caractere mari subliniaza deraierea creierului poate nu mai mult de 75% in directia opusa geniului marelui poet Eminescu.

      Mai bine fa curatenie in cocina in care traiesti si termina borala ce-o scrii pe aici. 

      L-am vazut acum cateva minute pe PROSTALAUL care cica este Senator si presedintele Comisie de Cultura din senatul romaniei,care a spus ca Eminescu ar fi fost USRist. Probabil ca nevrozatul se crede inca statuie asa cum castiga banii prin Norvegia,ca o Statuie ,infatisand un PROST. Eu ii doresc sa mearga langa Eminescu si sa il intrebe cand s-a inscris in USR.!

      Vezi ca ma confunzi cu autorul de la 1.3 care utilizeaza majuscule. Nu stiu cine este. Nu sunt el. Tu probabil esti fan Bulai sau esti USR-ist sau pur si simplu un neavenit necitit care crede ca e "cool" ce scrie un imperb ca Bulai. Sa amesteci opera lui Eminescu in acelasi jgheab cu directiile de partid ale USR nu e interesant, cool, misto, inteligent, fun. E doar prostie si incultura.

      Mi-e mila de fanaticii USR. Niste saci de mate goale in care bagi 2 parale si o tin aiurea pe internet cu "ciuma rosie", "postacii rusi". Si atat ca nu au imaginatie de mai mult. Ei au impresia ca daca un om normal comenteaza imbecilitatile si elucubratii emante de membrii lor gata sunt membrii PSD. Traiti in cercul vostrul stramt si muriti acolo. Tara fara viitor!

    bu-lai presedinte ! bu-lai ! bu-lai !

    1. Daca Eminestu ar fi trait,BULAI ar fi ramas in istorie.

      Ca prostovan ar fi fost un personaj exemplu si pentru NEA IANCU

    PENIBIL MASCUL FARA PU-A ... ESTE CLAR CAT L-AI ,,STUDIAT ,, PE EMINESCU..!! EVER EMINESCU NU S-AR FI LASAT INCOSRSETAT DE VREO IDEOLOGIE FIE AA VECHE,ACTUALA ORI NOUA CA SI A VOASTRA ,,REVOLUTIONARA,,INTRU DISTRUGEREA PAMANTULUI ROMANESC SI NEAMULUI,USR PLUS SAU TURMA A UNEI GENERATII DECLASATE CA SI SPECIE ,NEAM ...! EMINESCU PERCEPEA ORICE INCERCARE DE INDUCERE A UNEI IDEI, CANTAREA SCOPUL CACI TU BOULE AI UN SCOP DE MANIPULARE ,AI,AVETI TEME DATE ,TEME CE TIN ABSOLUT DE INVOLUTIE ! APOI EMINESCU GANDEA SPRE DEOSEBIRE DE TINE ,DE VOI,DE TOATA ADUNATURA DE SCLAVETI AI CORPORATIILOR,DRESATI SA NU GANDITI CA SI POLITICA DE ANGAJARE SI SUPRAVIETUIRE IN ACESTE HAZNALE OCUPATE DE MULTI BIPEZI FARA COLOANE VERTEBTALE AFLATI DOAR IN ASCULTARE SI EXECUTIE ! IAR EMINESCU ERA BARBAT,IUBEA FEMEIA NU AVEA INTELEGERE VIS A VIS DE GAY,DE GRESELILE NATURII,DE ERORI ALE CREATIEI SPECIEI, CUM CU ARDOARE SUSTINETI..! EMINESCU DACA AR FI TRAIT VOI L-ATI FU OMORAT INCA ODATA FIINDCA V-AR FI FLEGMAT CA SI ALINIERE IN TURMA A UNEI GENERATII,IN CEL MAI RAU SENS POSIBIL.... ATI FI FOST TINTA PAMFLETULUI MAXIM DE NEOPRIT,CONTINUU LA CAT DE STUPID RESPIRATI PE PLAI ....IN VEACURI N-AR FI PUTUT FI MANIPULAT ,PLATIT PENTRU IDEOLOGII IMPUSE IMPOTRIVA POPORULUI LUI,CACI SI-A IUBIT GLIA ...IOAN BULEI-MAIMUTOI STUPID SI RIDICOL...NICI SA MAI INDRAZNESTI A TRIMITE, NICI MACAR GANDURI MACAR DE COMPARATII.... VEI FI TRAS IN MORMANT DE INSUSI EMINESCU, TU REBUT AL NATIEI ROMANESTI ..!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb