Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2021 vor dovedi că "am învins virusul", consideră premierul nipon

J.P.
Internaţional / 27 octombrie 2020

Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2021 vor dovedi că "am învins virusul", consideră premierul nipon

Prim-ministrul Japoniei, Yoshihide Suga, a afirmat, luni că ţara sa este "hotărâtă" să organizeze Jocurile Olimpice de vară în 2021, adăugând că marele eveniment sportiv va servi "drept probă că omenirea a învins virusul", relatează Agerpres.

Premierul nipon, care conduce Executivul începând din data de 16 septembrie, a făcut aceste referiri la Jocurile Olimpice de la Tokyo cu ocazia deschiderii sesiunii Parlamentului.

"Suntem hotărâţi să organizăm Jocurile Olimpice şi Paralimpice în vara viitoare ca o dovadă că omenirea a învins virusul", a afirmat liderul nipon în primul său discurs pronunţat în faţa Parlamentului pentru a-şi prezenta liniile generale ale politicii sale.

"Vom continua să facem tot posibilul pentru ca aceste Jocuri să fie sigure", a transmis Suga, care a preluat sarcinile de la predecesorul său, Shinzo Abe.

Pe 24 martie, CIO şi Japonia au convenit amânarea JO de vară de la Tokyo până în 2021, ca urmare a pandemiei de Covid-19.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Ca si Suedia, Japonia a reusit sa gestioneze infectia COVID-19 fara sa impuna lockdown, fara sa-si distruga economia, fara sa antagonizeze o buna parte din populatie.

    Pentru amatorii de decizii bazate pe argumente si nu pe emotii, redau mai jos concluzia unui studiu publicat de cercetatorii japonezi in septembrie 2020: 

    "Abstract 

    Importance: Fatality rates related to COVID-19 in Japan have been low compared to Western Countries and have decreased despite the absence of lockdown. Serological tests monitored across the course of the second wave can provide insights into the population-level prevalence and dynamic patterns of COVID-19 infection." 

    - - - 

    Pe masura ce timpul trece si dovezile se strang, este din ce in ce mai greu ca liderii nostri, amatori de suprimare a libertatii cetatenilor, sa justifice de ce continua sa ignore modul in care suedezii si japonezii au abordat pandemia.

    Jocurile olimpice fara spectatori (ori cu cativa rasfirati in tribune) vor fi cele mai neatractive din istorie .

    (caci nu se pune problema ca toti spectatorii , ce vor avea posibilitatea sa cumpere bilete, se vor putea vaccina anti-covid pana atunci). 

    Chiar si cu drepturile tv injumatatite se vor tine totusi, pacat...

    Domnul Covaliu ar trebui sa faca deja planuri pentru JO.de la Paris, din 2025, caci pentru Romania va fi jale, cu J mare ! (canotajul va aduce 2-3 medalii, Simona Halep,poate pe la judo si cam atat)  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb