KELEMEN HUNOR: "Dacă se va face o schimbare, aşa cum îi ştiu eu pe domnul Ciucă şi domnul Ciolacu, se face fără scandal"

M.C.
Politică / 17 ianuarie 2023

"Dacă se va face o schimbare, aşa cum îi ştiu eu pe domnul Ciucă şi domnul Ciolacu, se face fără scandal"

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat astăzi, în emisiunea Talk News de la Prima News TV, despre renegocierea ministerelor la rotaţia premierilor, în luna mai, că dacă se va face o schimbare, aşa cum îi ştie el pe Nicolae Ciucă şi pe Marcel Ciolacu, această schimbare se va face fără scandal, informează News.ro.

"Există fel de fel de speculaţii, în 2021 nu era nevoie de UDMR neapărat, o coaliţie merge şi fără UDMR, nu asta este problema. S-a creat o coaliţie politică şi nimeni nu contestă acest lucru. Nu vreau să intru în aceste speculaţii. Se poate fără noi, matematic, dar dacă a fost o coaliţie politică eu cred că trebuie să mergem înainte", a spus Kelemen Hunor despre relaţia din coaliţia de guvernare.

Despre o schimbare a protocolului, Hunor a spus că "trebuie să agreeze PSD şi PNL, pentru că este un acord semnat între cele două partide, cu ştiinţa şi acordul lor.

"Asta a fost discuţia şi dacă ei vor să schimbe ceva e treaba lor", a mai spus preşedintele UDMR.

Întrebat despre posibile certuri în coaliţie pe subiectul schimbării ministerelor, Kelemen Hunor a spus: "Nu veţi vedea aşa ceva, dacă se va face o schimbare, aşa cum îi ştiu eu pe domnul Ciucă şi domnul Ciolacu, se face fără scandal, să nu aşteptaţi scandal, să nu vă pregătiţi pentru scandal. Dacă ei vor să schimbe ceva şi vor să renegocieze nu e nicio problemă, în acest moment este un protocol semnat. Eui cred că dacă se face ca într-o clasă politică matură, cetăţenii vor afla doar că au depus jurământul încă odată cei din Guvern".

Despre cum se va poziţiona preşedintele Klaus Iohannis, Kelemen Hunor a arătat că până acum, şeful statului "a respectat şi este convins că va respecta înţelegerea din coaliţie". "Nu am niciun dubiu", a completat el.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Pnl a avut un protocol si cu usr dar la incalcat marlaneste pt a guverna alaturi de psd . Ce este pnl astazi? In nici un caz nu mai este un partid cu ideologie de dreapta ci mai degraba un partid neocomunist . Mai este pnl adversarul psd ? Da dar, numai in timpul campaniei electorale . Dupa ce se termina alegerile pnl guverneaza impreuna cu psd . Poate va intrebati de ce ? Raspunsul e simplu : psd si pnl nu mai sunt doua partide ci un singur partid cu doua sigle . Membrii pnl si psd au o logica lasa si perversa si suna cam asa : CANDIDAM SEPARAT SI GUVERNAM IMPREUNA . Cu aceasta smecherie vrea sa-i prosteasca pe romani si in 2024 , dar nu mai tine smecheria . In 2024 pnl si psd pot candida cum vor eu votez USR .

    Nostalgie USR-ista

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb