Kinderpedia atrage o investiţie de 1,8 milioane euro într-o rundă condusă de fondul de investiţii EGV

Comunicate de presă / 8 octombrie 2021

Kinderpedia atrage o investiţie de 1,8 milioane euro într-o rundă condusă de fondul de investiţii EGV

Early Game Ventures (EGV) (earlygame.vc) anunţă semnarea unei investiţii în valoare de 1,8 milioane euro în Kinderpedia (kinderpedia.co), soluţia digitală completă de comunicare şi management pentru şcoli şi grădiniţe construită în România şi recunoscută în Europa pentru inovaţie şi impact social. La rundă au participat şi investitorii existenţi, RocaX, Growceanu şi business angels, conform unui comunicat remis redacţiei.

Kinderpedia este o platformă inovatoare pentru educaţie, ce oferă întreaga infrastructură digitală necesară instituţiilor de învăţământ pentru a lucra smart şi a comunica eficient şi transparent, atât la clasă, cât şi online. Pe Kinderpedia sunt înregistrate astăzi peste 2.000 de şcoli şi grădiniţe din 14 ţări, de pe trei continente, ce însumează aproximativ 200.000 de utilizatori.

"Runda curentă de finanţare ne ajută să ducem mai departe transformarea pe care am început-o în educaţie, prin simplificarea proceselor administrative în şcoli şi grădiniţe şi plasarea parteneriatului profesor-elev-părinte chiar în centrul actului educaţional. În acelaşi timp, ne oferă resursele necesare pentru a continua procesul de scalare, acum, când Kinderpedia beneficiază deja de validare pe mai multe pieţe internaţionale. Nu în ultimul rând, această tranzacţie aduce în comunitatea noastră un partener puternic, cu care împărtăşim valori şi o viziune comună despre viitorul educaţiei - Early Game Ventures - şi ne consolidează colaborarea cu investitorii actuali, cărora le suntem recunoscători pentru sprijin şi încredere," afirmă Daniel Rogoz, CEO şi Co-fondator Kinderpedia.

"Pandemia a demonstrat că în domeniul educaţiei există o nevoie acută de soluţii tehnologice," a declarat Radu Stoicoviciu, Partener al EGV. "Educaţia este unul dintre sistemele vitale ale oricărui stat, cu o importanţă fundamentală pe termen lung şi cu un impact enorm la toate nivelele societăţii. Dezvoltarea infrastructurii digitale pentru educaţie are o miză uriaşă şi ar trebui să reprezinte o prioritate absolută. Acesta este modul în care fondul nostru de investiţii a analizat această tranzacţie şi, din această perspectivă, investiţia EGV în Kinderpedia se înscrie în teza noastră < Infrastructură pentru inovaţie >", completează Radu Stoicoviciu.

"Am crezut în misiunea Kinderpedia încă de la început şi ne-am alăturat bucuroşi în urmă cu un an pentru a-i susţine în planurile de dezvoltare. Această rundă confirmă creşterea accelerată şi potenţialul de scalare al acestui business de edtech gândit de la început pe nevoi universale ale părinţilor şi educatorilor, cât şi schimbarea de paradigmă în ceeea ce priveşte educaţia online.

Si tocmai pentru că educaţia stă la baza valorilor ROCA X şi Impetum Group, dar şi la baza antreprenoriatului, ne implicăm acolo unde simţim că putem aduce o schimbare în bine," a declarat Alexandru Bogdan, CEO ROCA X.

Asistenţa juridică a a tranzacţiei a fost asigurată de echipele DLA Piper şi CEE Attorneys - Boanţă, Gîdei & Associates.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb