Kuleba susţine că nu poate confirma sau infirma implicarea Ucrainei în atacul de la Belgorod

Kuleba susţine că nu poate confirma sau infirma implicarea Ucrainei în atacul de la Belgorod

S.B.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 1 aprilie 2022

Ministrul ucrainean de Externe, Dmitro Kuleba, a declarat, vineri, că nu poate confirma sau infirma presupusa implicare a Ucrainei în atacul de vineri dimineaţa asupra unui depozit de petrol din oraşul rus Belgorod, deoarece nu este la curent cu toate informaţiile militare, informează news.ro.

În plus, Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a declarat că atacul nu creează "condiţii liniştite" pentru continuarea negocierilor ruso-ucrainene, a informat agenţia de ştiri rusă Interfax, conform BBC.

Răspunzând la o întrebare cu privire la atacul de la Belgorod, în cadrul unei conferinţe de presă în Polonia, Kuleba a spus: "Nu pot nici să confirm, nici să dezmint afirmaţia că Ucraina a fost implicată în acest atac, pur şi simplu pentru că nu deţin toate informaţiile militare".

El a mai spus că Ucraina aşteaptă răspunsul oficial al Rusiei la propunerile Kievului expuse în cadrul negocierilor de pace din Turcia, desfăşurate marţi, şi a precizat că puterile străine nu împing Ucraina să facă un compromis în cadrul negocierilor.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a fost întrebat, vineri, în cadrul conferinţei sale zilnice de presă dacă atacul a echivalat cu o escaladare a conflictului, notează BBC.

"Desigur, nu este ceva care poate fi perceput ca oferind condiţii liniştite pentru continuarea negocierilor", a răspuns el, după cum a notat agenţia de presă rusă Interfax.

El a mai spus că autorităţile fac tot posibilul pentru a asigura aprovizionarea cu combustibil şi pentru a evita întreruperea electricităţii în Belgorod.

Guvernatorul regional al oraşului rus Belgorod a declarat, vineri dimineaţă, pe canalul său de Telegram, că incendiul care a izbucnit vineri dimineaţa la Belgorod a fost provocat de elicoptere militare ucrainene.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. De ce esti las si incompetent? Spune ca a fost o operatiune militara.

    1. Vezi Crimeea si Donbas 2014, se intamplau lucruri ca in zona crepusculara, nimeni nu facea nimic dar totul se schimba. Aia nu erau lasi si incompetenti?

    Ukraina a atacat premeditat teritoriul Rusiei deci acum Putin are motiv sa intre masiv in Ukraina cu armata...

    1. Parca a avut vreodata nevoie de un motiv.

      Nu, ca pana acum nu intrase. Pana acum a impletit ciorapi. Doamne, ia-i la tine!

      Exact.Oricum,nu se va limita doar la Donbas si Crimeea si nici nu-si vor muta trupele din Ucraina.Rusii vor tine mult timp Ucraina sub ocupatie,sub diferite pretexte sau sub niciun pretext(nu le trebuie pretex la gradul lor de nesimtire). Vor ocupa sudul Ucrainei dupa care totul se va transforma intr-un razboi de gherila,vor deporta oamenii,vor ucide,viola,fura,ce stiu rusii mai bine sa faca.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb