LA NOUĂ LUNI Profitul Chimcomplex a scăzut de aproape trei ori

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 13 noiembrie 2014

Afacerile combinatului chimic Chimcomplex Borzeşti (CHOB) au crescut, în primele nouă, cu 1,6%, la 135,2 milioane de lei (30,4 milioane de euro), de la nivelul de 133 milioane de lei înregistrat în perioada similară a anului trecut, însă profitul companiei a scăzut de 2,7 ori, la 2,2 milioane de lei. În perioada similară a anului trecut, compania a înregistrat un profit de 6,1 milioane de lei.

Exporturile de produse asigură 59% din cifra de afaceri a societăţii, potrivit datelor transmise de, ieri, de Chimcomplex, Bursei de Valori Bucureşti, potrivit Mediafax.

Combinatul a fost înfiinţat în 1954, fiind cumpărat în 2003 de omul de afaceri Ştefan Vuza, care deţine în mod indirect 83,81% din acţiunile Chimcomplex, prin firma A2 Impex. Autoritatea pentru Administrarea Activelor Statului are o participaţie de 12,89%, iar 3,28% din titlurile companiei se află în posesia altor acţionari.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Alo, DNA-ul! Luati la puricat si Chimcomplex cu Vuza Stefan, care fura societatea si pagubeste actionarii prin salariul enorm pe care il are si contractul de asistenta juridica, de peste 70.000 eurluna. Da, 70 mii eur lunar! Din aceasta cauza a scazut profitul Chimcomplex, ca sa scoate Vuza bani din societate ca sa dea la partide. DNA-ul, se aude??? Ia vedeti filiera banilor scosi de Vuza, unde ajung.

    1. De cand o face Vuza pe avocatul a praduit Iasitextul cu onorarii exorbitante pentru care nu s-au efectuat serviciile facturate si incasate iar acum a intrat in colimator Chimcomplexul care este bancherul grupului functionand ca si pusculita din care toate sugativele isi asigura finantarea.

      Curios cum ANAF-ul nu reactioneaza la astfel de masinatiuni acceptand sa se utilizeze resursele societatii pe tot felul de costuri umflate si care nu contribuie la derularea obiectului de activitate al societatii.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb