LA PREŢUL DE 0,218 LEI/TITLU Impact demarează plasamentul privat de acţiuni pentru SPV-ul Star Residence Invest

J.P.
Piaţa de Capital / 11 decembrie 2020

Impact demarează plasamentul privat de acţiuni pentru SPV-ul Star Residence Invest

Star Residence Invest îşi propune ca în luna ianuarie a anului viitor acţiunile să fie disponibile pentru tranzacţionare

Impact Developer & Contractor demarează plasamentul privat de acţiuni prin care sunt oferite spre vânzare 48 de milioane de acţiuni ale societăţii Star Residence Invest, la preţul unitar de 0.218 lei. Dezvoltată de Impact Developer & Contractor, aceasta este prima societate de tip REIT (Real Estate Investment Trust) care va fi listată la Bursa de Valori Bucureşti, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Compania Star Residence Invest are în prezent un patrimoniu format din 14 apartamente şi 26 de parcări, acestea fiind în exploatare în baza unor contracte de închiriere pentru o perioadă de 5 ani, care asigură un randament brut de 11% / an.

Plasamentul se adresează unui număr de maxim 150 de investitori, iar compania are o capitalizare anticipată de minim 2 milioane de euro. În cazul în care subscrierile vor fi mai mari decât cantitatea oferită la vânzare, se va suplimenta oferta, emitentul oferind spre subscriere acţiuni nou emise în vederea majorării capitalului social într-o limită maximă de 100 de milioane de acţiuni. Majorarea de capital are în vedere accelerarea planului de dezvoltare a afacerii, la acest moment, fiind în faza de analiză mai multe proiecte de investiţii capabile să genereze Emitentului un grad de ocupare şi randamente din închiriere ridicate.

Plasamentul privat este intermediat de către BRK Financial Group şi se derulează până la data de 18 decembrie 2020. Ulterior vor fi începute demersurile în vederea listării acţiunilor la Bursa de Valori Bucureşti. Star Residence Invest îşi propune ca listarea să aibă loc în termen de o lună de la finalizarea plasamentului privat, astfel ca în luna ianuarie, acţiunile care vor avea simbolul REIT să fie disponibile pentru tranzacţionare.

Star Residence Invest este un SPV (Special Purpose Vehicle) dezvoltat de Impact Contractor & Developer, ce funcţionează pe baza unor strategii şi principii similare cu ale REIT-urilor din străinătate şi are drept scop strângerea de capital în vederea achiziţionării de imobile rezidenţiale, pretabile închirierii, îndeosebi în principalele centre universitare ale României, precum Bucureşti, Iaşi, Cluj, Timişoara sau Constanţa.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. S-a umflat ficatul în ei de crește așa acțiunea s-au Sif5 condusă acum de Andrici s-a gândit că Impact la care Andrici e acționar merită toți banii ? Poate fi așa?

    alta jmecherie...

    ne ia de prosti pe tru cateva locuri de parcare 10 milioane de lei...:)))))))

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb