Last call pentru burse de studiu în valoare de 200.000 de euro, oferite de WU Executive Academy

G.D.
Companii / 1 septembrie 2022

Last call pentru burse de studiu în valoare de 200.000 de euro, oferite de WU Executive Academy

Managerii şi antreprenorii care vor să îşi accelereze evoluţia în carieră mai au la dispoziţie două săptămâni în care pot accesa burse de studiu în valoare de 200.000 de euro, oferite de WU Executive Academy, parte a Universităţii de Economie şi Afaceri din Viena (WU) - cea mai mare universitate de business din Europa, conform unui comunicat remis redacţiei. Bursele sunt valabile pentru programul Executive MBA Bucharest, care s-a bucurat de înscrieri record în ultimii doi ani, precum şi pentru programul Professional MBA din Viena.

"Contextul geopolitic şi economic incert a creat o dinamică complexă pentru persoanele care se gândesc să se întoarcă la şcoală pentru o diplomă de Executive MBA. Managerii se înscriu la cursurile de educaţie executivă din diverse motive: fie să găsească noi soluţii de a trece cu bine peste criza economică prezentă la nivel global, fie că vor să îşi securizeze joburile, dar şi pentru a putea accesa piaţa internaţională de joburi. Ne bucură să vedem că şi în acest an interesul pentru programul nostru se menţine ridicat. Pentru ultimele locuri disponibile în noiembrie 2022, candidaţii interesaţi încă mai au timp să aplice pentru bursele de studiu oferite de universitate, burse care acoperă parţial costul şcolarizării", afirmă Adriana Georgescu, Program Manager al WU Executive MBA Bucharest.

Potrivit sursei citate, având o tradiţie de peste 15 ani, Executive MBA Bucharest oferit de WU Executive Academy este cel mai important program de tip EMBA din Europa Centrală şi de Est. Acesta beneficiază de tripla acreditare internaţională - EQUIS, AMBA şi AACSB, deţinută de mai puţin de 1% din şcolile de afaceri din lume şi, de asemenea, ocupă locul 34 mondial în clasamentul Financial Times EMBA Ranking 2021. De la începuturile sale pe piaţă şi până în prezent, WU EMBA Bucharest a ajuns la o comunitate de peste 400 de alumni. Pentru a fi admişi în cadrul programului de EMBA, candidaţii trebuie să aibă minimum cinci ani de experienţă într-o poziţie de management şi să deţină diplomă de licenţă.

"Principala misiune a WU Executive Academy este de a ajuta executivii talentaţi să îşi atingă potenţialul şi să îşi urmeze ambiţiile profesionale prin educaţie. Bursele noastre sunt deschise pentru toţi candidaţii şi sunt atât burse de merit, cât şi burse de ajutor financiar. Comitetul de admitere evaluează motivaţia, obiectivele de carieră şi contribuţia potenţială la program, dar şi situaţia financiară a fiecărui candidat în parte. Ultimele locuri sunt disponibile pentru cursurile care vor începe în noiembrie 2022, dar aşteptăm cu nerăbdare să vedem şi noi candidaţi pentru seria din 2023", adaugă Prof. Phillip C. Nell, Director Academic, Executive MBA Bucharest.

Programul va începe în luna noiembrie şi se va desfăşura pe parcursul a 16 luni, în regim part-time. Acesta cuprinde 14 module, care încorporează noţiuni esenţiale de management general şi leadership global, dar şi noi domenii de interes, cum ar fi transformarea digitală, business analitytics sau change management. Cursanţii vor avea ocazia să lucreze cu profesori de renume internaţional de la WU şi alte universităţi de afaceri de elită din întreaga lume, printre care IE, ESADE (Spania), Frankfurt School of Finance & Management (Germania) sau Carlson School of Management (USA).

În medie, studenţii Executive MBA Bucharest au 14 ani experienţă de muncă şi 7 ani experienţă în poziţii de leadership. De asemenea, 60% dintre aceştia sunt bărbaţi şi 40% sunt femei, iar vârsta medie este de 36 de ani. Pe primul loc în clasamentul industriilor din care studenţii provin este industria IT, cu o pondere de 28%, urmată de comerţ, cu o pondere de 19% şi de domeniul financiar şi asigurări, cu o pondere de 14%. Pe lângă acestea, domeniile variază de la an la an, de la construcţii, retail, industria manufacturieră, farmaceutică, la energie, avocatură sau antreprenoriat.

WU Executive Academy este o instituţie recunoscută internaţional pentru calitatea programelor sale de educaţie executivă. În clasamentul QS Executive MBA Ranking 2022, publicat recent, programul Global Executive MBA oferit în parteneriat cu Carlson School of Management (SUA), a obţinut locul 14 mondial la categoria Joint Programs, în creştere cu o poziţie faţă de anul precedent. Programul a depăşit cu mult ratingurile medii ale concurenţilor la trei dintre cele cinci categorii principale: Executive Profile (experienţa profesională a studenţilor), Diversity şi Thought Leadership (reputaţia academică).

Termenul limită pentru depunerea aplicaţiilor este 15 septembrie 2022. Informaţii complete despre bursele de studiu şi aplicaţii sunt disponibile pe site-ul WU Executive Academy, se menţionează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb