LEMET deschide un nou magazin LEMS în Piatra Neamţ

S.B.
Companii #Construcţii / 9 august

LEMET deschide un nou magazin LEMS în Piatra Neamţ

LEMET a deschis sâmbătă, 3 august 2024, un nou magazin LEMS în Galleria Mall din Piatra Neamţ, judeţul Neamţ. Astfel, reţeaua LEMS, prin deschiderea acestui magazin, va număra peste 70 de magazine la nivelul ţării.

Deschiderea magazinului a implicat o investiţie totală de peste 1 milion de lei. Noul magazin LEMS are o suprafaţă de 1.300 de metri pătraţi şi este un spaţiu relocat şi mărit de la unul de 300 de metri pătraţi.

"LEMS a deschis probabil cel mai frumos showroom de mobilă din Piatra Neamţ. În cei 1.300 de metri pătraţi dorim să oferim clienţilor mobilă de calitate, pentru orice colţ al casei, la un preţ corect, evident marca LEMS!", a declarat Costin Rujoiu, directorul de vânzări al companiei.

Showroom-ul este amenajat la binecunoscutul standard înalt de calitate şi design, care se identifică ca făcând parte din brandul LEMS. Gama largă de produse este expusă pe mai multe stiluri de mobilier, de la clasic la rustic şi de la modern la minimalist, toate aceste amenajări pentru a satisface gusturile clienţilor. Totodată, echipa magazinului este bine instruită şi pregătită pentru clienţii care au nevoie de sfaturi şi îndrumări în amenajarea locuinţei, pe lângă informaţiile clasice despre transport şi montaj.

"Este un showroom de mobilă bine organizat şi primitor, care nu doar expune produsele, ci inspiră clienţii, oferindu-le idei şi soluţii pentru amenajarea propriului lor spaţiu de locuit", a adăugat Costin Rujoiu.

LEMS a pregătit pentru vizitatorii noului magazin produse la preţuri speciale, valabile doar pentru locaţia din Piatra Neamţ, dar şi surprize pentru primii 100 de clienţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb