Liderii PSD s-au reunit, la Neptun, în şedinţa CExN

V.D.
Politică / 1 septembrie 2018

Liderii PSD s-au reunit, la Neptun, în şedinţa CExN

Liderii PSD s-au reunit astăzi, la Neptun, în şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN), urmând să discute despre evaluarea miniştrilor din Cabinetul Dăncilă, despre o posibilă suspendare a preşedintelui Klaus Iohannis din funcţie şi despre strategia pe care PSD va merge în sesiunea de toamnă a Parlamentului. Vineri seară, târziu, liderul PSD i-a convocat la discuţii pe câţiva dintre cei care îl contestă, iar social-democraţii ar fi ajuns la un consens.

Reuniunea a început după ora 11.00.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, nu a făcut nicio declaraţie la sosire, spunând că va face o conferinţă de presă după şedinţa Comitetului Executiv.

Întrebat de jurnalişti dacă va fi o şedinţă tensionată, Dragnea a spus: "Poate la voi afară".

De asemenea, întrebat dacă la şedinţa CEx va fi discutată o posibilă Ordonanţă pe amnistie şi graţiere, liderul PSD a răspuns: "Nu cred".

Jurnaliştii nu au acces în incinta centrului de conferinţe al Hotelului Doina, unde are loc reuniunea PSD, la intrare fiind agenţi de pază ai unei firme private.

Comitetul Executiv se reuneşte la o zi după ce femeile social-democrate au avut, la Mamaia, şcoala politică de vară, eveniment la care au fost aşteptaţi toţi liderii importanţi ai partidului, dar la care a lipsit Liviu Dragnea.

Liderul PSD s-a întâlnit vineri seară, târziu, cu câţiva dintre cei care îl contestă, la întâlnire luând parte, printre alţii, fostul premier Mihai Tudose, deputatul Marcel Ciolacu şi liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu. Întâlnirea a avut loc în contextul solicitării senatorului Ecaterina Andronescu de înlocuire a liderului PSD, Liviu Dragnea, şi de schimbare a Guvernului condus de Viorica Dăncilă.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, la Constanţa, că la şedinţa Comitetului Executiv nu se va discuta despre remaniere guvernamentală, întrucât nu a fost realizată evaluarea miniştrilor. Activitatea acestora va fi analizată prin prisma programului de guvernare, a mai spus Dăncilă.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb